Egy PS5 játék is bekerült a PlayStation Plus remek novemberi kínálatába

Igazán impozáns ez a hónap.

A Sony ezúttal sem bánt szűkmarkúan a novemberi ajándékokat illetően, ugyanis a PlayStation Plus előfizetői ezúttal a szokásos kettő helyett három játékkal gazdagodnak, a bónusz ráadásul egy PlayStation 5 nyitócím.

A felállást a Middle-Earth: Shadow of War nyitja. A kritikusok és a játékosok által egyaránt elismert Shadow of Mordor folytatásában ismét Taliont irányíthatjuk, aki ezúttal is céljául tűzi ki, hogy rendet rakjon az orkoktól hemzsegő Középföldén. A Gyűrűk Ura rajongóknak kötelező darab, bár készüljetek fel a néhol könyörtelen nehézségre.

A nehézségéről és nyomasztó hangulatáról ismeretes Hollow Knight rövid időn belül a játékosok nagy kedvencévé, és a generáció egyik klasszikusává nőtte ki magát. A siker nem alaptalan, ugyanis egy rendkívül részletesen kidolgozott világot teremtettek a fejlesztők, amihez remek harcrendszer és kellő kihívás párosul. A novemberi ajándék ennek a remek címnek a Voidheart Edition kiadása, amely magában foglalja a játék kiegészítőit is.

Az első ajándék PS5 cím pedig nem más, mint a Bugsnax. Ebben a különleges hangulatú belsőnézetű játékban egy egzotikus lényekkel teli szigetet kell felkutatnunk, és tanulmányoznunk az ismeretlen terület élővilágát. Remek lépés a Sonytól, hogy a PS5 rajtjára ingyen játékot kapunk, reméljük, később is számíthatunk next-gen címekre a kínálatban.

További örömhír, hogy bővítésre került a korábban bemutatott The PlayStation Plus Collection címeinek sora is. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition is a gyűjtemény részét fogja képezni a korábban bejelentett listán felül.

Az aktuális játékokat november 3-tól tölthetitek, eddig van lehetőségetek beaktiválni az októberi ajándékokat, ha kimaradtak volna. Néhány kattintást mindenképp megér mind a Need for Speed: Payback, mind a Vampyr. A Bugsnax a PS5 rajtját követően lesz elérhető, azaz európai fiókkal november 19-től.

Total
0
Shares
Previous Article
A legnagyszerűbb filmes gonoszok

A legnagyszerűbb filmes gonoszok - 1. rész

Next Article

Friss játékrészletek érkeztek a Demon's Soulsból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!