Főoldal Filmek Egy pletyka szerint a Joker: Folie À Deux középpontjában Harley Quinn állhat, ezért a musical téma
Filmek

Egy pletyka szerint a Joker: Folie À Deux középpontjában Harley Quinn állhat, ezért a musical téma

Egészen érdekes és új megvilágítást ad a Joker folytatásának egy új pletyka.

336
Joker
Forrás: Warner Bros.

Azt már tudjuk, hogy Lady Gaga fogja játszani Harley Quinnt a közelgő Joker-folytatásban, de egy új pletyka szerint a karakter sokkal nagyobb szerepet kap, mint gondoltuk. Ahogy közeledünk a Joker: Folie à Deux forgatás kezdési időpontjához (a hírek szerint idén novemberben Los Angelesben és New Yorkban forognak a kamerák), egyre több részlet kezd kiszivárogni Todd Phillips folytatásáról.

Nemrég megtudtuk, hogy a film nagy része az Arkham Asylum Elmegyógyintézetben fog játszódni, és egy új pletyka most megmagyarázhatja a sokat emlegetett zenei elemeket. A Weekly Planet Podcast készítői arról beszélgettek az egyik műsorban, hogy Lady Gaga Harley Quinnje nagyobb szerepet kap, mint eredetileg gondoltuk, a történet teljes egészében az ő szemszögéből játszódik majd. Úgy tűnik, itt jönnek a képbe a dal- és táncszámok, mivel Harley a “Jokerrel való kapcsolatát” zenei jeleneteken keresztül szemléli. Természetesen a “Folie à Deux” cím azt sugallja, hogy Fleck is osztozni fog ezekben a téveszmékben.

Az már biztos, hogy érdekes irányba viszik ezt a folytatást, de Phillips nyilvánvalóan nagy bizalmat kapott a stúdiótól, miután az első film hatalmas kasszasikernek bizonyult, illetve a Warner Bros. Discovery egyedül ennek a filmnek adott zöld lámpát, az összes többi tervezési fázisban van még.

Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Joaquin Phoenix visszatér a Arthur Fleck szerepében, de ez csak mellékes. Phoenix mellett Zazie Beetz is újra eljátssza Sophie Dummond szerepét, és nemrég megtudtuk, hogy Brendan Gleeson, Catherine Keener és Jacob Lofland is csatlakozott a stábhoz.

A Joker: Folie À Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.