Egy PlayStation reklám lebuktatta a Gran Turismo 7 megjelenési dátumát

Nem kell sokat várni a motorzajra.

A Gran Turismo 7 már a PlayStation 5 leleplezése során bejelentésre került, és az sem volt titok, hogy az új konzol megjelenésének környékén számíthatunk rá. Nyitócím végül nem lett belőle, azonban egy, a PlayStation hivatalos csatornáján megjelenő reklám lebuktatta a dátumot.

A kanadai YouTube felületén volt elérhető az a PlayStation 5 reklám, amelyben a konzol megjelenési dátuma mellett egy Gran Turismo 7 pillanatkép is látható volt. A kép alatti, rövid ideig látszó felirat szerint 2021 első felében érkezik a nívós szimulátor következő felvonása, ami valódi next-gen élménynek ígérkezik az eddig látottak alapján. Természetesen ez nem egyenlő egy hivatalos bejelentéssel, azonban nagyjából biztosnak tekinthető az információ. Egyrészt a Sony csatornáira nem kerülnek fel légből kapott dátumok, másrészt a Gran Turismo hivatalos közösségi média oldalai “Coming Soon” felirattal promózzák a játékot, ez az időpont pedig kellően közeli ahhoz, hogy beleférjen a “Hamarosan” kategóriába.

Egyelőre nem tehetünk mást, mint várakozni a megerősítésre, addig is nézzétek újra az eddigi egyetlen előzetest. Mi is így teszünk.

Total
0
Shares
Previous Article
Natalie Portman

Natalie Portman karaktere, Jane Foster új képességekre tesz szert a Thor: Love and Thunder folytatásban

Next Article
Az Igazság Ligája

A HBO Max nem kaszálta el Az Igazság Ligája rendezői változatát, más okból törölték az előzetest

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!