Egy osztrák áruház leleplezhette a Breath of The Wild 2 megjelenési dátumát

Két nagyon jelentős játék megjelenési dátuma is kikerülhetett egy webáruház által.

A nagy PlayStation és Xbox lázban méltánytalanul kevés szó esik a Nintendo-ról, pedig a Switch mindkettőnél jobban teljesít. Természetesen még nem teljesen hasonlíthatók össze, hiszen PS5-öt szinte egyáltalán nem lehet kapni, míg Xbox is csak néha-néha figyel be a boltokban, illetve pár webáruházban. A Stadia egyelőre nem tud meghatározó lenni a piacon, a világ átlagos internetelérése és sebessége mellett még egy ideig nem is fog tudni, ráadásul itt lesz lassan a nyakán a Microsoft megoldása is.

Ilyen körülmények között szinte adott a Switch sikere, hiszen egy nagyszerű platform, remek játékokkal és az egyik legfontosabb, hogy valóban meg is lehet általában vásárolni. A Nintendo sem ül azonban a babérjain, több szivárogtató szerint már készül a Super Switch és játékok terén is próbálnak minket elkápráztatni. Egy osztrák webáruház úgy néz ki, most leleplezett két idén megjelenő alkotását a japánoknak.

Ebből az első a Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD Remaster, amely ha hagyatkozhatunk az ott látottakra, akkor még idén tavasszal elérhetővé válik a Nintendo Switch felhasználói számára. A másik talán még nagyobb dobásra egy picit többet kell várni, de az itteni beszámolók alapján számíthatunk a The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2-re is még valamikor az év folyamán. 

Nem szabad elmenni szó nélkül amellett, hogy ugyan ez az oldal tavaly már előre „elárulta” a Kingdom Hearts: Melody of Memory pontos megjelenési dátumát is. Szerintetek valós információk lehetnek, vagy csak simán megint egy placeholder-t kapott fel az internet?

Total
27
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision elárulta, mikor és ki alapította a S.W.O.R.D.-ot

Next Article

Még idén érkezhet egy új Star Wars játék

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!