Főoldal Filmek Egy óriásreklámmal kérik a rajongók, hogy a Marvel hozza vissza Robert Downey Jr. karakterét, Vasembert
Filmek

Egy óriásreklámmal kérik a rajongók, hogy a Marvel hozza vissza Robert Downey Jr. karakterét, Vasembert

Vasembert követelik vissza a rajongók.

357
Vasember

A Bosszúállók: Végjáték óta sokan nem tudnak megbarátkozni a gondolattal, hogy Vasember feláldozta magát az univerzum sorsáért, s Robert Downey Jr. által megformált karakternek búcsút intettünk. Ezt bizonyítja az új #BringBackTonyStarkToLife kampány is, amit minap filmeztek Los Angelesben, mellyel a rajongók könyörögnek a Marvel Studiosnak, hogy hozzák vissza Vasembert.

Először egy tréfának tűnt, amikor a világhálót elárasztották az óriásplakátok. De hamar kiderült, hogy szó sincs viccről, a rajongók nagyon is komolyan gondolják ezt az egészet. Úgy tűnik, hogy a #ReleaseTheSnyderCut mozgalom sikere után mások is erőre kaptak, mert a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója óta egymást érik a kampányok és követelések. Jelenleg is több kampányban próbálják felkelteni a stúdiók figyelmét, de a következő nagy mozgalom könnyen lehet, hogy Tony Stark felélesztése lesz majd.

Los Angelesben egy óriásplakát jelent meg Vasember felélesztésével kapcsolatban. Minden jel arra utal, hogy a rajongók egy csoportja mindent megtesz, hogy Vasembert visszahozzák és üzenjenek a stúdiónak a „Kérjük, hozzátok vissza szeretett hősünket, Tony Starkot” felirattal.

Hogy sikerrel járnak-e a rajongók, kétséges, hiszen a színész korábban úgy fogalmazott, hogy visszavonult a szereptől, elengedte ezt a szerepet. És egyébként is, sokkal jobban érdekli a színészt, hogy a Marvel Moziverzum milyen irányba mozdul el, és ebbe az jövőben aligha tudnánk elképzelni a playboyból és milliárdosból lett szuperhőst. Bár a Marvel Studios a siker után valószínűleg hamar beadná derekát a rajongóknak, Downey Jr.-t már nehezebb feladat lenne meggyőzni a visszatérésről, miután ő most egy teljesen másik univerzumépítésbe fogott, és jelenleg éppen a Guy Ritchie-féle harmadik Sherlock Holmes-filmet készíti elő.

A tweet alatt olvasva a megjegyzéseket még a rajongók véleménye is megoszlik az esetről. Vannak, akik szeretnék visszahozni, mások szerint épp eleget láttuk a képernyőn. A Vasember első részével kezdődött az egész univerzum még 2008-ban, így érthető az, miért olyan fontos rajongóknak, hiszen több mint 10 éven keresztül, és összesen tíz részben láttuk az egyik legjobban szeretett szuperhős szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...