Főoldal Filmek Egy képpel jelentette be a rendező, teljesen elkészültek a Shazam! Az istenek haragja utómunkájával
Filmek

Egy képpel jelentette be a rendező, teljesen elkészültek a Shazam! Az istenek haragja utómunkájával

A Shazam 2. készítői nyugodtan várják a jövő évi bemutatót.

384
Shazam! Az istenek haragja
Forrás: DC Studios

A Shazam 2. rendezője, David F. Sandberg közösségi oldalán osztott meg egy kulisszák mögött fotót a folytatásról, hogy bejelentje és megünnepelje az alkalmat, ugyanis a DC Comics következő adaptációjának utómunkájával teljesen elkészültek. A film teljesen elkészült, és csak arra vár, hogy tavasszal bemutassák a mozikban.

Sandberg a bejegyzésben azt is elárulta, hogy most egy kis pihenő vár a csapatra, elmennek kipihenni a nehéz napokat. A csatolt képen Billy Batson szuperhős alteregóját látjuk. Shazam egy mágikus botot tart a kezében, miközben villámok világítják be a stadiont.

A folytatásban a Shazam-családot ismerhetjük meg (ami az első film végén alakult) a szuperhősködés és a normális élet között egyensúlyozni, mielőtt két istennő – Helen Mirren mint Hespera és Lucy Liu mint Kalypso – meglátogatná a világot, és némi bajt kevernének. A film még nem kapott korhatár-besorolást, de az erősebb gonosztevőktől reméljük, hogy a folytatás durvább lesz akciójelenetekben, mint az első rész volt.

A rajongóknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy a dolgok hogyan alakulnak a folytatásban, mivel a Warner Bros. Discovery nemrég eltolta a film megjelenési dátumát, a korábbi decemberi időpontról 2023. március 17-re halasztotta azt. Az Istenek haragja tehát néhány hónappal Black Adam után érkezik majd, amely októberben debütált a nagyvásznon.

Annak ellenére, hogy a képregényekben ellenfelek Black Adam és Shazam, nem úgy fest, hogy a karakterek útjai egyhamar keresztezni fogják egymást. Sandberg még az év elején elárulta, hogy nem volt szó arról, hogy Zachary Levi Shazamját és Dwayne Johnson Black Adamjét összeengedik, de utóbbi végül talán megütheti a bokáját Henry Cavill Supermanjének visszatérésével.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...