x
Filmek

Egy jelentés szerint betelt a pohár, és a Warner Bros. kirúgja Ezra Millert a The Flash bemutatója után

Hivatalosan még nem adott ki közleményt a Warner Bros. az ügyben.

Egy jelentés szerint betelt a pohár, és a Warner Bros. kirúgja Ezra Millert a The Flash bemutatója után
  • Publishedjúnius 18, 2022

Egy új jelentés szerint a Warner Bros. abban bízott, hogy Ezra Miller vitái elcsitulnak a sajtóban, mire kijön a The Flash, a színész azonban nem bír magával, és hétről-hétre kínos cikkek jelennek meg róla. Állítólag a stúdió már döntött, és a The Flash lehet Ezra Miller utolsó szerepe Barry Allenként a DC Moziverzumban.

A The Flash több évnyi fejlesztési kihívás után végre sínen van, hogy 2023-ban megjelenjen. Problémák sora nehezítette a munkát, és amikor úgy tűnt, hogy végre minden megoldódott, jött a főszereplőt alakító Ezra Miller viták kereszttüzébe került magánéleti problémái miatt. Több vád is megjelent a színész ellen, a stúdió azonban mindvégig hallgatott, nem kommentálta a dolgot a médiában.

A sajtóban és a rajongók körében régóta téma, hogy mi mehet a színfalak mögött. Olyan pletykákról is olvasni lehetett, hogy a Warner Bros. teljesen eltávolítja a színészt a filmből, magyarul újracastingolják Barry Allen szerepét. A Deadline pontosabb képet adott a stúdió álláspontjáról, és azt állítja a portál, hogy Ezra Miller jelenleg nem része a DC Comics jövőbeli filmterveinek.

A szaklap egy olyan cikket tett közzé, amely azokat a kihívásokat taglalja hosszasan, amivel szembe kellett néznie a stúdiónak a közelmúltban. A cikkben arról is írnak, hogy a Warner Bros. hiába próbált segíteni a The Flash sztárjának. Külön kiemelik, hogy Miller botrányai mennyire nehéz helyzetbe hozták a Warner Bros. Discovery vezérigazgatóját, David Zazlavot. A stúdió sokáig abban bízott, hogy a dolgok megoldódnak majd a film 2023-as premierjéig.

Ebben a Warner Bros. nem nyerhet […] Ez egy örökölt probléma Zaslav számára. Reméljük, hogy a film megjelenéséig a botrány elcsitul, és reméljük, hogy a legjobbra fordul.

A cikk szerzője szerint David Zazlavnak nem áll szándékában, hogy a The Flash bemutatója után Miller maradjon Barry Allen szerepében. Akár kőbe is véshetjük a stúdió döntését, és ezt nem fogják befolyásolni újabb botrányok. Ez némileg egybevág a Rolling Stone 2022. áprilisában megjelent cikkével, hogy a Warner Bros. pihenteti a színésszel való közös együttműködést a jövőben.

Felmerül a kérdés, ha a stúdió már döntött, és kirúgják a színészt, akkor mi lesz a jövőre megjelenő film sajtóturnéjával és marketing-kampányával. A jelentés szerint Zazlav különböző irányokat fontolgat a filmmel kapcsolatban, ezek közül három:

  • Visszafogják a The Flash marketingkampányát,
  • az HBO Maxon mutatják be a filmet, és vállalják az anyagi veszteséget (a Deadline 200 millió dollárra teszi a The Flash költségvetését),
  • a tervek szerint mutatják be a filmet, de utána elengedik Miller kezét, ha nem javul a helyzet.

Az utolsó opció azért érdekes, mivel ebben az esetben a döntés még nem végleges, és a stúdió bízik benne, hogy elülnek a viták a színész feje fölött, és a dolgok jóra fordulnak. Hangsúlyozzuk, hogy az ügyben a Warner Bros. hivatalosan még nem szólalt meg, nem adott ki közleményt, továbbra sem hivatalos, hogy Ezra Miller távozik. A Deadline szerint Zazlav várhatóan meghozza a döntést a közeljövőben.

A The Flash várhatóan 2023. június 23-án érkezik a mozikba.

The Flash
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.