Főoldal Filmek Egy játékfigura leplezte le az Aquaman és az elveszett királyság titokzatos gonosztevőjét
Filmek

Egy játékfigura leplezte le az Aquaman és az elveszett királyság titokzatos gonosztevőjét

Az Aquaman folytatásában visszatér Fekete Manta, de lesz egy titokzatos másik gonosztevő is.

477
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

A Warner Bros. hosszú várakozást követően múlt héten végre leplezte az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesét. Azt már tudjuk, hogy Fekete Manta visszatér, és ő lesz a film főellensége, ám a trailerben feltűnt egy másik gonosztevő. A McFarlane Toys új figurájának köszönhetően most kiderült, hogy a gonosztevő Atlantisz múltjának egyik kulcsfigurája.

Fekete Manta mellé egy másik gonosztevő?

Egy rejtélyes, fára emlékeztető gonosztevőt szúrhattunk ki az előzetesben, akit eddig elhallgattak. Leírást nem kaptunk hozzá, és csak vakartuk a fejünket, hogy ki lehet ez a titokzatos figura. Tegnap a McFarlane Toys bemutatta a film hivatalos játékfiguráit, amelyből az is kiderült, hogy a rejtélyes gonosztevőt Kordox királynak hívják, a fekete szigony birtokosa. A karakter kulcsfontosságú szerepet játszott a képregényekben, hogy miért űzték el Arthur Curryt Atlantiszról.

Elsőre kissé furcsa lehet, hogy egy zöld, fakéreghez hasonlító lény a víz alatt él, a dizájnja mégis Kordax király képregényes eredetére utal. A groteszk zöld bőrrel és szőke hajjal született Kordaxot száműzték Atlantiszból, és egy időre teljesen nyoma veszett az óceánok mélyén. Az atlantisziak sokáig azt gondolták, hogy minden szőke hajú baba átkot hoz rájuk, és többek között ezért száműzték Arthur Curryt is. A leírásból nem derült ki, hogy milyen szerepet szánnak Kordax királynak a filmben, és az mennyire egyezik azzal, amiről a képregények szóltak, de az biztos, hogy fontos szerepet játszik a filmben.

Miután az első alkalommal nem sikerült legyőznie Aquamant, Fekete Mantát még mindig az apja halálának megbosszulása hajta, semmitől sem riad vissza, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze Aquamant. Ezúttal Fekete Manta félelmetesebb, mint valaha, hiszen a mitikus Fekete szigony erejét használja, amely egy ősi és gonosz erőt szabadít fel. Hogy legyőzze ellenfelét, Aquaman bebörtönzött testvéréhez, Ormhoz, Atlantisz egykori királyához fordul, hogy közösen állítsák meg a gonosztevőt. Félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, hogy megvédjék a királyságukat, és megmentsék Aquaman családját és a világot a visszafordíthatatlan pusztulástól.

Momoa mellett Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Randall Park, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore és Pilou Asbæk is feltűnik majd a stáblistán.

Az Aquaman és az elveszett királyság december 20-án jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...