Főoldal Sorozatok Egy ikonikus orosz helyszínről árulkodik a Secret Invasion díszlete
Sorozatok

Egy ikonikus orosz helyszínről árulkodik a Secret Invasion díszlete

Nick Fury útja egészen Moszkváig vezet?

469
Secret Invasion

Samuel L. Jackson főszereplésével forog a Secret Invasion című Disney+ sorozat. Még tavaly ősszel jelentették be, hogy bekapcsolták a kamerákat, de gyakorlatilag csak most sikerült lencsevégre kapni a főszereplőt. Nick Fury és Talos biztosan ott lesz, ahogy szólt a bejelentés, de az eltelt időben számos szereplővel bővült a stáb, köztük a Cobie Smulders által alakított Maria Hill-lel.

Jelenleg a szigetországban forgatják a sorozatot, és több karaktert is sikerült megörökíteni a helyszínen. Korábban már megosztottuk, hogy Nick Fury mellett először látható fel Emilia Clarke rejtélyes karaktere, most pedig az Atlanta Filming rajongó oldal tett közzé egy újabb fotót a díszletről, rajta egy epikus helyszínnel. A fénykép alapján Samuel L. Jackson karakterének útja a világűrből egyenesen Moszkva ikonikus Vörös terére vezet majd, vagyis Nick Fury a Kreml falain mögött is megfordul a sorozatban.

Feltehetően egy nagyobb akciójelenet forgatnak a Vörös téren, de részletek híján csak találgatni tudunk mi is. Az viszont mindenképpen érdekes választásnak tűnik, hogy a díszleten visszaköszön az Egyesült Államok örök riválisa, amiből következik, hogy a sorozatban a csillagközi válság mellett az orosz-amerika konfrontációja is szerepet kap. Azon sem lepődnénk meg, ha az orosz politikusok szerepében a Skrullokat látnánk, ami kisebb konfliktust okoz majd az amerikai kormánnyal. Persze ez is csak egy spekuláció, és majd az idő megválaszolja, hogy a moszkvai helyszín milyen szerepet játszik a történetben.

Pontos részletek nélkül nehéz bármilyen találgatásba bocsátkozni, akárcsak abban, hogy milyen mértékben dolgozzák fel az azonos című képregénysorozatot. A Marvel képregényéből kiindulva rengeteg fordulatra és a Skrullok leleplezésére számíthatunk a Disney+ sorozatától. Ami viszont már biztos, hogy Nick Fury, Emilia Clarke és Cobie Smulders mellett Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Ben Mendelsohn is újra magára ölti Talos, a Skrullok vezetőjének szerepét, miközben Kingsley Ben-Adir a sorozat főgonoszát fogja majd életre kelteni. Hogy ki lehet majd ez a nagy gonosz, egyelőre titok, bár vannak arra utaló jelek, hogy ki lehet ez. Továbbá az Oscar-díjas Olivia Colman egy titkos szerepben mutatkozik majd be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.