Wide Screen
Image default
Játékok

Egy ideig nélkülözniük kell az Xbox és a PlayStation tulajoknak a Serious Sam 4-et

Még a nyáron érkezik a Serious Sam 4.

A Serious Sam 4 valamikor ez év augusztusában érkezik meg PC-re és Google Stadiára, jóval a konkurencia előtt, így aki Xbox-on vagy PlayStation-ön szerette volna nyúzni, annak bizony várnia kell 2021-ig. A horvát Croteam, shooter veteránjai által megálmodott cucc újraéleszti és továbbfejleszti a klasszikus formulát, mely eddig remek alapul szolgált a korábbi részekhez.

A franchise eddig is híres volt a nagy, nyitott arénákról, azonban a készítők növelték a rendelkezésre álló teret. Ezúttal 128 x 128 kilométeres pályákon darálhatunk le mindent ami szembejön.

A ránk támadó hordák számban is fel fognak érni a bejárható terep méretével. A legyűrendő ellenfelek között ott lesznek a már kultikussá vált Kamikazék és Kleerek, de számos új rondaságot is kapunk, akiket céltáblának használhatunk.

Ahogy ellenfelekből, úgy fegyverekből sem lesz hiány. Rendelkezésünkre fog állni szinte minden, amivel az utunkba kerülő kifogyhatatlannak tűnő szörnyáradatot és egyéb kreatúrákat alázhatjuk le igazán stílusosan.

Aki esetleg nem tud tovább várni, nézzen körbe Steamen, ugyanis a korábbi epizódok hatalmas akciókat kaptak a bejelentés örömére.

Még több a témában...

Kapaszkodjatok meg, mielőtt elolvasnátok, mennyibe fognak kerülni a PlayStation 5 játékok

Kévés Bence Mihály

TESZT: eFootball PES 2021 Season Update

Szarka Roland

Megjelenési dátumot kapott az Amnesia: Rebirth

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat