x
Játékok

Egy hónapon át ünnepel a 10 éves Borderlands rengeteg ajándékkal

Egy hónapon keresztül ünnepli a 10. évfordulóját a Borderlands.

Egy hónapon át ünnepel a 10 éves Borderlands rengeteg ajándékkal
  • Publishedoktóber 2, 2019

Egy hónapon keresztül ünnepli a 10. évfordulóját a Borderlands.

2019. október 20-án lesz 10 éve, hogy felfedezhettük Pandorát az eredeti Borderlands, amit a 2K és a Gearbox egy hónapon, vagyis pontosabban 5 héten át tartó Borderlands Anniversary Celebration eseménnyel ünnepel meg, melynek keretében a játékosokat ajándékozzák extra kincsekkel és bónuszokkal a most megjelent Borderlands 3-ban.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában …” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az öt hét mindegyike sajátos témával ösztönzi majd a Borderlands 3 játékosokat különböző játékbeli aktivitásokra a jutalom maximalizásáért. Az első hét a Boss Week nevet kapta, ami mától egészen 2019. október 8. 17:59-ig elérhető, és mely alatt egyes főellenfelek nagyobb eséllyel dobnak bizonyos Legendás tárgyakat.

Persze ez csak a Borderlands Anniversary Celebration kezdete, és rengeteg meglepetés vár még a játékosokra az elkövetkező hetekben, amiket nem szeretnénk már most ellőni, de itt van néhány támpont:

  • 1.hét (Október 1-7.): Bonus Boss Loot!
  • 2.hét (Október 8-14.): Rare Spawn Hunt!
  • 3.hét (Október 15-21.): Show Me the Eridium!
  • 4.hét (Október 22-28.): Mayhem on Twitch!
  • 5.hét (Október 29. – November 4.): Spooky Suprise!

Written By
Kiss Ferenc