Star Wars: Skywalker kora

Egy hajszálon múlott, hogy nem az Iron Fist színésznője kapta Rey szerepét

Az elkaszált Iron Fist tévésorozatból az egyik színésznő is versenyben volt Rey szerepéért, de végül Daisy Ridley lett a befutó.

Az elkaszált Iron Fist tévésorozatból az egyik színésznő is versenyben volt Rey szerepéért, de végül Daisy Ridley lett a befutó.

Mint megtudtuk, hogy eredetileg nem Daisy Ridley kapta volna Rey szerepét az új Star Wars-trilógiában, hanem az Iron Fist-sorozatból Jessica Henwick, aki azonban megijedt a szereptől. A színésznő kapitulált, s inkább az Iron Fist és a Trónok harca sorozatokat választotta, legutóbb pedig az Árokban láttuk, de hamarosan nagy blockbusterekben visszatér, a Mátrix 4. részében és a Godzilla vs. Kongban.

https://widescreen.hu/heves-vita-folyt-j-j-abrams-es-a-disney-kozott-a-skywalker-kora-filmezese-alatt-a-disney-tobbszor-is-megvagta-a-filmet/

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, s mint megtudtuk, neki állt a zászló, de végül az angol Daisy Ridley kapta a főszerepet. Annak ellenére, hogy Henwick nem vállalta el Rey szerepét, még látták a rajongók J.J. Abramstól Az ébredő Erőben, ahol egy X-szárnyú pilótáját játszott (Jessika Pava), amit azután külön neki írtak.

Nyilvánvaló, hogy a hat hónapot nem az Iron Fist karakter szereplőválogatásával töltötte, hanem Rey szerepéről volt szó, egy olyan szerepről, amit nem szívesen adna át másnak, így érthető, hogy miért ennyire csalódott a színésznő, de így is hálás lehet, mert miután visszautasította, kapott egy vendégszerepet a filmben.

A lap munkatársa kíváncsi volt arra is, hogy mi történt Jessika Pava szereplővel, aki életben van, és talán a jövőben róla is olvashatunk majd egy megjelenő képregényben, ahogy a Ren lovagjairól és Kylo Ren háttértörténetéről a The Rise of Kylo Ren című sorozatból.     

Jessica Henwick
Total
14
Shares
Previous Article
Árok

KRITIKA: Árok

Next Article
Chucky

A Syfy Chucky-sorozatot rendelt be

Related Posts
Wide Screen YouTube