Wide Screen
Image default
Filmek

Egy hajszálon múlott, hogy nem az Iron Fist színésznője kapta Rey szerepét

Az elkaszált Iron Fist tévésorozatból az egyik színésznő is versenyben volt Rey szerepéért, de végül Daisy Ridley lett a befutó.

Mint megtudtuk, hogy eredetileg nem Daisy Ridley kapta volna Rey szerepét az új Star Wars-trilógiában, hanem az Iron Fist-sorozatból Jessica Henwick, aki azonban megijedt a szereptől. A színésznő kapitulált, s inkább az Iron Fist és a Trónok harca sorozatokat választotta, legutóbb pedig az Árokban láttuk, de hamarosan nagy blockbusterekben visszatér, a Mátrix 4. részében és a Godzilla vs. Kongban.

A The Hollywood Reporter készített interjút a színésznővel, s mint megtudtuk, neki állt a zászló, de végül az angol Daisy Ridley kapta a főszerepet. Annak ellenére, hogy Henwick nem vállalta el Rey szerepét, még látták a rajongók J.J. Abramstól Az ébredő Erőben, ahol egy X-szárnyú pilótáját játszott (Jessika Pava), amit azután külön neki írtak.

Ó, istenkém! Hihetetlenül hosszú hat hónap volt az. Valójában egy másik karakter meghallgatásán vettem részt, szóval hat hónapot elvett az életemből ennek a karakternek a meghallgatása. És végül, a végén J.J. azt mondta, hogy „Azt akarom, hogy szerepelj a filmben, de írni akarok egy karaktert neked.” Így született meg Jess Pava. Ez egy nagyon, nagyon hosszú tapasztalat volt. Kemény volt, mert elég ideje csinálom ezt, hogy tudjam, bemész, meghallgatnak, elraktározd hátra az elmédbe, ne gondolkozz rajta és ne szenvedj. De hat hónap elteltével nem tudsz segíteni ezen, csak kétségbeesetten akarod. Én is nagy J.J. rajongó vagyok, szóval szemét voltam annak a hat hónapnak a végén.
Jessica Henwick

Nyilvánvaló, hogy a hat hónapot nem az Iron Fist karakter szereplőválogatásával töltötte, hanem Rey szerepéről volt szó, egy olyan szerepről, amit nem szívesen adna át másnak, így érthető, hogy miért ennyire csalódott a színésznő, de így is hálás lehet, mert miután visszautasította, kapott egy vendégszerepet a filmben.

A lap munkatársa kíváncsi volt arra is, hogy mi történt Jessika Pava szereplővel, aki életben van, és talán a jövőben róla is olvashatunk majd egy megjelenő képregényben, ahogy a Ren lovagjairól és Kylo Ren háttértörténetéről a The Rise of Kylo Ren című sorozatból.     

Jessica Henwick

Még több a témában...

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Kévés Bence Mihály

Új fénykardokkal harcolnak a Star Wars: Episode IX főszereplői?

Kévés Bence Mihály

Billy Dee Williams ismét Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon