Wide Screen
Image default
Gamer

Egy Fortnite világbajnoknak sem fenékig tejfel az élet

A friss világbajnok 16 éves Bugha szerencsétlenségére a Swatting áldozata lett egy pár perc erejéig.

A Swatting alapvetően egy amerikai jelenség, amikor is megtalálják valaki valós címét akár az IP-n keresztül, akár azért, mert az illetőnek ismert a neve és a lakcíme. Hívják a 911-et és hamisan vészhelyzetet jelentenek (mondjuk kitalálják, hogy a házban egy öngyilkosság van éppen folyamatban fegyverrel). Sokszor ilyenkor S.W.A.T. egységeket küldenek ki az érintettség miatt. Ez már sajnos nem egy esetben járt halállal, akár félreértéből eredendően. Szerencsére egyre kevesebb a hasonló eset és nagyobb büntetés jár érte manapság.

Most azonban a friss Fortnite szóló világbajnokával, a 16 éves Kyle Giersdorf-fal játszották ezt el. A srác Bugha néven lehet ismerős azoknak, akik követik az Epic világhírű Battle Royale játékának történéseit. Éppen streamelés közben érte a prank, amit élőben hallhattak az emberek. Szerencséje volt, ugyanis az egyik rendőr aki kiérkezett az esethez éppen a környéken lakik és felismerte a streamert. Így megoldódott a helyzet és nem lett belőle tragédia. A legkisebb mértékben sem vicces és elítélendő ez a cselekedet. Reméljük a jövőben már nem fog előfordulni semmilyen ilyen fajta történés.

Még több a témában...

Zseniális borítókkal jelentek meg PS exkluzív játékok Angliában

Héja Szabolcs

PC-re is érkezik a Red Dead Redemption 2

Héja Szabolcs

Nézzük a banánok paradicsomát!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább