Close


Közelgő események

Filmek

Egy-egy kép Walterről és Davidről az Alien: Covenantból

Az Empire Magazinos képek után most az Entertainment Weekly mutatott be két új képet a filmből.

Egy-egy kép Walterről és Davidről az Alien: Covenantból
  • PublishedApril 21, 2017

Az Empire Magazinos képek után most az Entertainment Weekly mutatott be két új képet a filmből.

Egyet-egyet Fassbender két karakteréről. Egy ideje már tudjuk, hogy Michael Fassbendernek nem egy, hanem két szerepe, karaktere lesz a filmben, hiszen visszatér David a Prometheus-filmből, és találkozhatunk az újdonsült androiddal, akit Walternek hívnak, és szintén Fassbender játszik – a korábbi Alien-filmekkel ellentétben, megtörik az ábécét (Ash, Bishop, Call, David).

A két karakternél elvárjuk, hogy pontosan úgy nézzenek ki, de két különálló karakterként kell kezelni őket. Walter szoftverén javítottak, és a pletykák szerint mindent megtesz az emberekért. Az EW beszélgetett Fassbenderrel, aki elmagyarázta, hogy mi különbözteti meg Waltert a korábbi modelltől:

Azt akartam, hogy Walter mentes legyen az emberi tulajdonságoktól, vagy az érzelmektől, amelyeket Davidbe programoztak. Azt akartam, hogy több legyen mint egy üres vászondarab.

Az újságnak lehetősége volt a film főszereplőjével, Katherine Waterstonenal is interjút készíteni, aki elmesélte, hogy milyen érzés volt látni Fassbendert, ahogy eljátssza az androidokat:

Igazán lenyűgöző volt. Annyira meggyőző! Olyan érzés volt, mint egy időutazás a jövőbe.

Nem utolsó sorban pedig egy újabb spoiler-gyanús képet osztottak meg Davidről. A nap folyamán már láttuk őt a Tervezők hajóján, mellyel a Prometheus végén elhagyták Shaw doktornővel az LV-223 bolygót, de ez még annál is beszédesebb.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.