Wide Screen
Image default
Filmek

Egy-egy kép Walterről és Davidről az Alien: Covenantból

Az Empire Magazinos képek után most az Entertainment Weekly mutatott be két új képet a filmből.

Egyet-egyet Fassbender két karakteréről. Egy ideje már tudjuk, hogy Michael Fassbendernek nem egy, hanem két szerepe, karaktere lesz a filmben, hiszen visszatér David a Prometheus-filmből, és találkozhatunk az újdonsült androiddal, akit Walternek hívnak, és szintén Fassbender játszik – a korábbi Alien-filmekkel ellentétben, megtörik az ábécét (Ash, Bishop, Call, David).

A két karakternél elvárjuk, hogy pontosan úgy nézzenek ki, de két különálló karakterként kell kezelni őket. Walter szoftverén javítottak, és a pletykák szerint mindent megtesz az emberekért. Az EW beszélgetett Fassbenderrel, aki elmagyarázta, hogy mi különbözteti meg Waltert a korábbi modelltől:

Azt akartam, hogy Walter mentes legyen az emberi tulajdonságoktól, vagy az érzelmektől, amelyeket Davidbe programoztak. Azt akartam, hogy több legyen mint egy üres vászondarab.

Az újságnak lehetősége volt a film főszereplőjével, Katherine Waterstonenal is interjút készíteni, aki elmesélte, hogy milyen érzés volt látni Fassbendert, ahogy eljátssza az androidokat:

Igazán lenyűgöző volt. Annyira meggyőző! Olyan érzés volt, mint egy időutazás a jövőbe.

Nem utolsó sorban pedig egy újabb spoiler-gyanús képet osztottak meg Davidről. A nap folyamán már láttuk őt a Tervezők hajóján, mellyel a Prometheus végén elhagyták Shaw doktornővel az LV-223 bolygót, de ez még annál is beszédesebb.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2017. május 18-án lesz.

Még több a témában...

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon