Főoldal Játékok Egészen érdekes helyről jöhet a következő nagy Battle Royale
Játékok

Egészen érdekes helyről jöhet a következő nagy Battle Royale

Úgy néz ki, egy Crytek alkalmazott kiszivárogtatta a Crysis Next játékmenetét.

453

Már egészen kezdhetünk hozzászokni ahhoz, hogy egyre több kiadó fogja megcsinálni a saját maga Battle Royale alkotását. Mind a Fortnite, mind az Apex Legends és a Call of Duty Warzone is egészen elképesztő sikereket tudott elérni ezzel a free to play rendszerrel. Természetes hát, hogy mindenki próbál harapni egy szeletet ebből a nagy tortából. Erre a sorsra jutott úgy néz ki a Crytek is, akik a legendás Crysis szériát vinnék át erre a talajra.

Egy korábbi szivárogtatásban már megjelent, hogy terveznek egy ilyet kiadni a Ryse következő része mellett. Úgy hivatkoznak egyszerűen ebben a forrásban rá, hogy Crysis Next. Természetesen, ahogy a többi ilyen Battle Royale, ez is free to play-nek ígérkezik és több száz játékos üldözheti egymást majd nagyon gyors ütemű mókában.

A megszokott kinézetű testreszabás mellett, itt majd a nano ruha is nagyon nagy szerepet fog játszani. Egy eléggé rossz minőségű felvétel is kikerült már a játékból, ami több forrás szerint is száz százalékban eredeti és hiteles. Érdekességképpen olyan stílusban szivárgott ki, mint évekkel ezelőtt a híres Halo 4 leak. Külön kiemelendő az a szöveg a videóban, miszerint „egy alulfizetett Crytek alkalmazott ölt meg”. Reméljük nemsokára hivatalos forrásból is többet tudhatunk majd meg erről a projektről.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...