Avatar

Edward Norton elárulta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2. szerepére

Edward Norton az utóbbi időben leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy nagy blockbustereket támad, vagy éppen utasít vissza.

Edward Norton az utóbbi időben leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy nagy blockbustereket támad, vagy éppen utasít vissza.

A hihetetlen Hulk egykori főszerepét alakító Edward Norton újabb érdekességre hívta fel figyelmünket, mégpedig, hogy szerepelt volna James Cameron 2009-es Avatar folytatásában, ő azonban nemet mondott a szerepre. És nem fogjátok kitalálni, hogy ezúttal mi jelentette a fő problémát a színész számára, de a Marvellel ellentétben a pénz itt nem játszott. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Total Film készített interjút a színésszel, ahol elárulta, hogy James Cameron felajánlott neki egy cameo jelenetet az Avatar: Battle Angel címen futó folytatásban, de csak egy feltétellel vállalta volna el: vagy Na’vi leszek vagy semmi.

Barátok vagyunk Jimmel [Cameron], és valójában elképesztően csodálom és tisztelem őt. Szóval amikor azt akarta, hogy csináljak valamit az Avatar 2-ben, alapvetően azt válaszoltam, „Ha nem Na’vi leszek, akkor nem csinálom meg. Nem vagyok része az ipari világnak, nem azért jöttem, hogy elpusztítsam Pandorát. Vagy Na’vi leszek, vagy semmi.

Állítólag erre Cameron csak annyit felelt, hogy majd talán a 3., 4. vagy az 5. részben, de hogy miért szeretett volna Na’vi lenni a filmben, már nem kaptunk választ. Érthetetlen, hogy arcát miért szerette volna egy CGI-karakter mögé rejteni, hiszen egy befutott sztárról van szó, így nem véletlen Cameron választása sem, hogy emberi szerepet szánt volna Nortonnak. A színészt legutóbb az Alita: A harc angyala végén láttuk Nova szerepében.

Az Avatar 2. bemutatója 2021. december 17-én lesz.

Edward Norton

Total
1
Shares
Previous Article

Frissült az NBA 2k20 demója

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Anthony Mackie közösségi oldaláról tudjuk, hogy forog a The Falcon and the Winter Soldier

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!