Főoldal Filmek Edward Norton elárulta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2. szerepére
Filmek

Edward Norton elárulta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2. szerepére

Edward Norton az utóbbi időben leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy nagy blockbustereket támad, vagy éppen utasít vissza.

492
Avatar

Edward Norton az utóbbi időben leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy nagy blockbustereket támad, vagy éppen utasít vissza.

A hihetetlen Hulk egykori főszerepét alakító Edward Norton újabb érdekességre hívta fel figyelmünket, mégpedig, hogy szerepelt volna James Cameron 2009-es Avatar folytatásában, ő azonban nemet mondott a szerepre. És nem fogjátok kitalálni, hogy ezúttal mi jelentette a fő problémát a színész számára, de a Marvellel ellentétben a pénz itt nem játszott.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Total Film készített interjút a színésszel, ahol elárulta, hogy James Cameron felajánlott neki egy cameo jelenetet az Avatar: Battle Angel címen futó folytatásban, de csak egy feltétellel vállalta volna el: vagy Na’vi leszek vagy semmi.

Barátok vagyunk Jimmel [Cameron], és valójában elképesztően csodálom és tisztelem őt. Szóval amikor azt akarta, hogy csináljak valamit az Avatar 2-ben, alapvetően azt válaszoltam, „Ha nem Na’vi leszek, akkor nem csinálom meg. Nem vagyok része az ipari világnak, nem azért jöttem, hogy elpusztítsam Pandorát. Vagy Na’vi leszek, vagy semmi.

Állítólag erre Cameron csak annyit felelt, hogy majd talán a 3., 4. vagy az 5. részben, de hogy miért szeretett volna Na’vi lenni a filmben, már nem kaptunk választ. Érthetetlen, hogy arcát miért szerette volna egy CGI-karakter mögé rejteni, hiszen egy befutott sztárról van szó, így nem véletlen Cameron választása sem, hogy emberi szerepet szánt volna Nortonnak. A színészt legutóbb az Alita: A harc angyala végén láttuk Nova szerepében.

Az Avatar 2. bemutatója 2021. december 17-én lesz.

Edward Norton

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar: A víz útja VFX csapata elárulta, hogy mindössze két jelenet volt, amit CGI nélkül rögzítettek

A VFX-művészek elárulták, melyik két jelenetnél nem használtak számítógépes effekteket.