Főoldal Játékok [E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között
Játékok

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Sok érdekes dolognak lehettünk szemtanúi a Ubisoft idei E3-as prezentációja során is.

317

Tegnap már végre kezdetét vette az idei E3 és láthattuk az első komolyabb kiállítót is a Ubisoft személyében. Volt azért nekik bőven mit az emberek elé tenni, azonban még így is sok alkotásukat már vagy prezentálták, vagy valahol máshol fog majd feltűnni. Ma majd többek között a Microsoft folytatja a sort.

Kezdjük a végével, ugyanis az volt talán a legizgalmasabb momentum az este folyamán. 2022-ben végre hivatalosan is visszatérhetünk Pandora-ra, az Avatar: Frontiers of Pandora keretei között. A Ubisoft Massive fejleszti és csak az új generációs gépekre érkezik majd a PC mellett.

Láthattunk egy kollaborációt is a Ubisoft és a Nintendo között. A Mario + Rabbids: Sparks of Hope a méltán népszerű Mario + Rabbids: Kingdom Battle folytatásaként lesz majd felfogható. 

Leleplezték a Far Cry 6 sokat pletykált DLC-jét is. Már kicsit régebben hallhattunk felőle és pontosan így is lett, hiszen ezen tartalom keretein belül játszhatunk majd az előző részek ikonikus főgonoszaival. Nagyon várjuk már az októbert.

A nyár folyamán fog valamikor érkezni a szintén sokat emlegetett Valhalla DLC is. A Siege of Paris főszerepében természetesen ismét Eivor áll majd és a viking seregek legfőbb küldetése a francia főváros ostroma lesz.

2022-ben nem maradunk tánc nélkül sem, ugyanis novemberben érkezni fog a Just Dance 2022 is. Több mint 40 új zenét tartalmaz majd, így bőven lesz talp alá való.

Jön majd a „következő” Rainbow Six játék is szeptember 16-án Extraction címmel. Nagyon érdekesnek néz ki, kíváncsiak vagyunk hogyan is fog működni ebben a köntösben a taktikai lövölde. Szintén a Rainbow Six franchise-hoz kapcsolódóan június végén érkezik majd a PC, Stadia és Luna közötti cross-play, míg tavasszal tiszteletét teszi majd a többi platform is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Skull & Bones
Játéktesztek

Skull & Bones teszt

A Skull & Bones egy megviselt, lestrapált csatahajó, ami gyorsan alásüllyed a...

Skull and Bones
Játékok

A Skull and Bones helyett újra népszerű az Assassin’s Creed IV: Black Flag

Az új kalózos játék helyett a Ubisoft korábbi klasszikusához térnek vissza a...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.