x
Játékok

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Rendkívül erős kínálatot sikerült bemutatni az idén a redmondiaknak.

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!
  • Publishedjúnius 13, 2021

Tényleg még nehéz szavakat találni, hiszen az előzetes várakozásokat is bőven felülmúlta az Xbox idei E3-as prezentációja. Bőven volt mit mutatni és nem is kacérkodtak a dolgokkal, hiszen gyakorlatilag 90 percen keresztül egyfolytában különböző alkotásokat prezentáltak és alig lehetett időhúzó részeket találni benne. Alul majd beillesztjük a prezentáció videóját, akinek van rá ideje mindenképpen nézze meg! Most viszont szedjük össze a fontosabb történeseket belőle röviden.

Rögtön az elején ledobták az atombombát, hiszen a mindenki által várt Starfield kezdett a porondon. Maga Todd Howard vezette be a közönséget a műsorba. Hatalmasat robbant már az elején az egész. 2022 november 11-én várhatjuk majd az űrjátékot és az előzetes pletykáknak megfelelően a PS konzolok most ki fognak maradni a mókából.

Szintén elképesztően erős volt a Halo Infinite bemutató is. Ennek pontos megjelenési dátumot még mindig nem árultak el, azonban már biztossá vált az, hogy az idei ünnepi szezonban tiszteletét teszi. A többjátékos mód free to play lesz és a kampány természetesen érkezni fog már az első nap a Game Pass kínálatába. 

https://www.youtube.com/watch?v=txtmIkfXvO0

De nem álltak meg itt, kaptunk egy hosszabb játékmenet előzetest a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből is. Hogy mennyire jól néz ki ez a játék?! Kizárólag next-gen gépekre jön majd 2022 április 28-án. Megjelenéskor 3 hónapig Xbox exkluzív lesz és már első nap érkezni fog Game Pass-re.

https://www.youtube.com/watch?v=f0oVPtbmqBs

Még mindig nem állt meg a minőségi tartalmak bemutatása. Csak úgy pörögtek a jobbnál-jobb alkotások. Prezentációra került a régen várt Forza Horizon 5 is, amely a pletykáknak megfelelően mexikóban fog majd játszódni. November 9-én fogja majd tiszteletét tenni és teljesen kihasználja a Series konzolok adta lehetőségeket. Természetesen ez is érkezik Game Pass-re.

Ha nem lett volna ez még elég, gyorsan bejelentették a The Outer Worlds 2-t is, amely még nagyon korai fázisában van a fejlesztésnek a jópofa videó alapján, azonban az már biztos, hogy csak next-gen gépeken lesz majd elérhető.

Feltűnt még az előadás közben Jack Sparrow kapitány is. A Sea of Thieves legújabb sztori kalandjában a híres kalózzal fogunk kalandozni és megszerezni a hőn áhított kincseket a veszélyekkel farkasszemet nézve.

Játékmenet videót kapott még a Battlefield 2042 is. Valami elképesztően jól néz ki és biztosan nagyon kiélezetté fogja majd tenni a 2021-es FPS piacot.

A Psychonauts 2 is megkapta a maga megjelenési dátumát. A korábban pletykáltaknál egy picit később kell majd rá számítanunk, tehát nem lesz egy shadow drop az E3 után. Pontosan augusztus 25-én fogja majd tiszteletét tenni.

A Plague Tale Innocence folytatása, a Plague Tale Requeim is bemutatásra került. Ez a kaland majd valamikor 2022-es év folyamán érkezik és már első naptól elérhető lesz majd a Game Pass kínálatában. 

Már majdnem azt hittük, hogy vége van az egésznek, amikor is egyfajta one more thingként bemutatásra került az Arkane Austin legújabb alkotás is. A Redfall egy vámpíros open-world kooperatív mókának ígérkezik. Valamikor 2022 nyarán fogja majd tiszteletét tenni.

Még rengeteg kisebb-nagyobb történés volt a bemutató során, de talán ezeket lehet a legfontosabbnak tekinteni. Aki tud rá időt keríteni, az mindenképpen nézze majd végig, hiszen tényleg zseniális előadás lett.

https://www.youtube.com/watch?v=1YnVzOA2wNs
Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.