Főoldal Játékok [E3 2019] Top 5 pletyka az E3-ról
Játékok

[E3 2019] Top 5 pletyka az E3-ról

Ez az 5 dolog egyáltalán nem biztos, de ha ott lennének az expo-n mindenképp hatalmast szólnának.

404

Ez az 5 dolog egyáltalán nem biztos, de ha ott lennének az expo-n mindenképp hatalmast szólnának.

Nem is annyira régen írtunk már egy cikket az E3-ról, pontosabban annak az esetleges jövőbeli sorsáról és a csillogó-villogó felszín mögött picit kaotikus mivoltáról. Mint tudhatjuk a Sony nem lesz ott az expo-n és az EA is szokás szerint egy külön EA Play-t tart a termékei bemutatására. Nem jó előjelek ezek, hiszen egyre több nagy gyártó nem vesz részt rajta, viszont még így is rengeteg érdekességről számolhatunk idén majd be. Nem egészen fél hónap múlva a játékostársadalom szeme Los Angeles-re vetül, hiszen az elkövetkező 1-2 év meghatározó terveit láthatjuk majd ott. Most egy összeállítást készítünk Számotokra, melyek azok a dolgok amelyek nincsenek még bejelentve, azonban szerintünk érdemes őket megemlíteni.

Új Xbox(ok)

Rengeteg-rengeteg pletyka és szivárogtatás folyik a Microsoft új konzoljainak bemutatásáról. Miért is lenne ez logikus? A Sony már megvillantott egy pár dolgot az új playstation-ről, ráadásul ezek között vannak hivatalos specifikációk is, amelyeket Mark Cerny árult el számunkra. A redmondiak gépéről egyelőre semmi hivatalosat nem tudunk, azonban abban szinte mindenki egyetért, hogy 2020-ban az is napvilágot fog látni. Éppen itt az ideje, hiszen már nagyon visszafogja a játékkészítést az Xbox One-ban és a PS4-ben használt Jaguar architektúrás processzor és a lassú HDD. Az új PS specifikációját és betöltési sebességét már nagyjából tudjuk, pletykák szerint két új Microsoft gép is lesz. Az egyik olcsóbb, míg a másik gyorsabb lesz a Sonyénál. Meglátjuk.

Lehetőség: 10/8

Fable 4

A következő találgatás is a Microsoft körül fog szólni. Nagyon le voltak maradva ebben a generációban a saját játékok terén, alig adtak ki olyat, ami exkluzívnak mondható lett volna. Sok kritika is érte ezért a redmondiakat, azonban az idei E3-on nagyot változik a hangulat körülöttük, ez szinte biztos. 14 saját címről fognak beszélni az expo során, amely rengetegnek mondható. Egyik érdekes lehetőség, amiről találgatnak az az ikonikus Fable széria folytatása. A hírek szerint a Playground games készíti, akik korábban a Forza Horizon-ról voltak ismertek. Ez egy kevésbé biztos találgatás, azonban rettenetesen örülnénk neki. 

Lehetőség : 10/5

Splinter Cell folytatás

Az Ubisoft nem is olyan régen gyakorlatilag két bombát is robbantott. Villantottak egyszer egy Ghost Recon Breakpoint-ot, amely zseniálisan néz ki. Ha az ígéretek legalább felét betartják egy olyan játékot kapunk, amelyet rég nem láttunk a franciáktól és főleg nem a Ghost Recon szériától. Másik hír talán még nagyobbat ütött, hiszen a pénzügyi jelentésük szerint 2020. március 31-ig 4 nagy AAA címet kívánnak kiadni. Egyet már láttunk belőle a Breakpoint személyében, azonban 3 még ismeretlen számunkra. Ez igencsak fellendíti a lehetőségét egy új Splinter Cell játéknak, amelyet tárt karokkal fogadnánk. 

Lehetőség : 10/4

új BioShock rész

 

Valószínűleg nem vagyok egyedül a BioShock rajongásommal. Az első rész egy olyan atmoszférát teremtett meg, amellyel a mai napig nehéz versenybe szállni, megjelenésekor viszont a vízalatti Rapture városának látképe láttán szinte az összes embernek leesett az álla. A második egy korrekt iparos munka volt, gyakorlatilag kijavították az első rész problémáit. A trilógia megkoronázásaképp érkezett az Infinite, amelyet a mai napig nyugodt szívvel tennék az all time top 20 játék közé. Persze a sorozat atyja nélkül (Ken Levine) nehéz lesz maradandót alkotni, de a hírek szerint a Mafia 3-at jegyző Hangar 13-ból összeállt stúdió Parkside kódnéven mégis megpróbálja. 

 Lehetőség 10/3

George R.R. Martin játéka

Már nyílt titokként lehet kezelni, hogy a Trónok harca atyja egy új világot alkot és videójáték készítésbe kezd. A pletykák szerint a Sekiro-t és a Dark Souls-t jegyző From Software fogja ezt szállítani. Nem is olyan rég Martin egy blogbejegyzésben jelezte, hogy tényleg készül ez az alkotás. Nagyon keveset tudunk még róla, a hírek szerint királyságokat kell majd bejárni és ha legyőztük egy terület vezetőjét, akkor egyedi képességekre tehetünk majd szert. Már így látatlanban is a legjobban várt játékok közé tennénk az alkotók személye miatt.

Lehetőség :10/7

Persze mindről maximum pletykaképpen beszélhetünk, azonban rengeteg izgalmat fog tartogatni idén is az E3 és reményeink szerint legalább a fele ezeknek közte lesz.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mit tudunk az Assassin’s Creed Shadows játékról?

Minden, amit az új szamurájos Assassin’s Creedről tudni érdemes.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Szamurájok korába repít az Assassin’s Creed Shadows előzetese

Látványos előzetest kapott az új Assassin’s Creed játék.