Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Rengeteg új előzetest kaptunk az expo előtt

Van amelyiket direkt rakták ki a közösségi felületekre, azonban találunk megint kiszivárgottat is.

Van amelyiket direkt rakták ki a közösségi felületekre, azonban találunk megint kiszivárgottat is.

Holnap már elkezdődik az elő-E3, vagyis az EA Play. Ezt az óriásvállalat a figyelem kihasználása érdekében tartja mindig az expo időpontja és helyszíne körül. Igazán izgalmas lesz idén, hiszen végre láthatjuk majd valószínűleg a Star Wars Jedi: Fallen Order-t mozgás közben. 

Kezdjük hát a bejelentési hullámot egy kisebb kiadó művével. A nagyok árnyékából kibújva lépett a felszínre ismét a Spiders. A Focus Home Interactive kiállításán lesz látható a GreedFall, amelyből a mai napon egy előzetes is megérkezett. A történet szerint egy csomó telepes úgy gondolja, próbát tesz az újvilágban, ám nem az várja ott őket amire számítanak. A gazdagság helyett szörnyeket és elfajzott mágiát találnak. Ilyen körülmények között keresik az óvilág egyik járványára a gyógyírt. A platformok Xbox One, PS4 és PC, az időpont pedig szeptember.

A Sponge Bob és a Darksiders Genesis mellett megtette a harmadik ígért bejelentését is a THQ Nordic. A találgatások most is helyénvalók voltak, hiszen a kultikus Destroy All Humans! lett a kiválasztott. Egy remake változat lesz ez, azonban nem csak simán felturbózták. Jelenetről jelenetre újraalkották a mai kor erőforrásaink teljes kihasználásával. Xbox One és PS4 konzolokon továbbá számítógépen járhatjuk be a méltán híres 42-es körzetet is.

Az EA nem bír magával, holnap ott lesz a FIFA 20 is az EA Play-en, azonban már a mai nap közzétettek egy rövid kedvcsinálót a játékból Twitteren. Lássuk is hát a legújabb focis alkotást, amelyik a védelmekben ígér nagy változást az idén.

És végül pedig érkezzen a Ninja Theory legújabb játéka, amely szintén nem bírta ki az E3-at, hamarabb kiszivárgott egy előzetese. Bleeding Edge teljesen más cím lesz, mint a Hellblade volt. Itt egy 4v4 többjátékos módra kihegyezett, közelharci fegyverekkel teli akciójátékot kapunk majd. Hivatalosan a Microsoft előadásán láthatjuk majd az alkotást, azonban a xboxer.sk-n már most láthatjuk a kiszivárgott előzetest. Aki kíváncsi rá, itt található.

Még több a témában...

Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO

Sinka Tamás

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mafia II: Definitive Edition

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat