Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Nem szabdalhatunk kedvünk szerint az új Star Warsban

Végre kicsit részletesebb dolgokat tudhatunk meg a Star Wars Jedi: Fallen Order harcrendszeréről.

Az IGN E3-as stábjának sikerült elkapnia a játék fejlesztőit (tehát a Respawn-t) egy pár kérdésre az elkövetkező művükkel kapcsolatban. Az “interjú” legfontosabb része a harcrendszer köré épült, pontosabban a végtagok csonkolását célozta meg. Igazán fura megoldást alkalmaznak a srácok, hiszen ha lehet így mondani, dinamikusan változik mikor mit csinálhatunk.

A humanoid ellenfelekkel szemben nem lehet ilyen dolgokat művelni, rajtuk csupán “átcsusszan” a fénykard. Viszont ha nem humanoiddal kerülünk harchelyzetbe, akkor szinte bármi megengedett. Tehát ha egy pók ront ránk a sötétből és meg szeretnénk magunkat védeni, továbbá meg akarunk bizonyosodni, hogy nem fog felkelni és még a felgyűlt idegeket is levezetnénk, akkor nyugodtan felszabdalhatjuk mind a 8 lábát. Egészen izgalmasan hangzik így is, főleg hogy korrekt harcrendszert kapott a játék.

Érdekes ez, bár nem véletlen az egész, hiszen a Respawn nyilván megpróbál beleférni a ESRB “Teen” besorolásába, ami viszont ilyen dolgokat nem enged meg. Vicces lesz látni a póklábakat szétszóródni, még az emberek teljes egészében egyben fognak maradni. Nagy tervek előtt áll az EA, hiszen csupán egyjátékos kampányt fog tartalmazni a játék, a kiadótól viszont egészen rég láttunk ilyet. Mindenesetre tűkön ülve várjuk Cal Kestis új kalandját, amely november 15-én fogja tiszteletét tenni minden nagyobb platformra.

Még több a témában...

Jobban jártunk a DOOM reboottal, mint egy folytatással

Sinka Tamás

Megérkezett a Skate-szerű irányítás a Session-be

Fonyódi Dávid

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon