[E3 2019] Ez történt a Bethesdánál

Rövid beszámolónk az éjszaka történt dolgokról a Bethesda háza tájáról.

Rövid beszámolónk az éjszaka történt dolgokról a Bethesda háza tájáról.

Az este már két nagy el is lőtte a konferenciáját, név szerint a Microsoft és a Bethesda. A redmondiak panelja itt található, még a Bethesdáról az elkövetkező posztban fogunk részletesebben tárgyalni. Vágjunk is hát bele!

Kezdjünk talán a legtöbbek által várt játékukkal, a Doom Eternal-al. A story telling előzetes elmondta, hogy Doom Guy most már nem csupán a démoni világ rejtélyes lényeivel fog harcra kelni, hanem a másik végről az angyalokkal is komoly csatákra számíthatunk. A játékmenet előzetes megmutatta, hogy most is egy elképesztően szórakoztató harcrendszerre számíthatunk tőlük. November 22-én már meg is fog jelenni, szóval nem kell sokat várnunk rá.

Továbbhaladva egy nagyon látványos játék fog minket fogadni a Ghostwire: Tokyo személyében. Az Evil Within fejlesztői itt is kitetettek magukért, a történet szerint nekünk kell kiderítenünk hogy mitől is vannak azok a bizonyos tömeges eltűnések a japán fővárosban. Rendkívül szemkápráztató, reméljük így is marad.

A mobilon már tesztelt The Elder Scrolls: Blades most egy másik új platformra is átköltözik a sikerei után, méghozzá Nintendo Switch-re. Az ingyenesség szerencsére megmarad, szóval duplán jól járnak a Nintendo tulajdonosok.

Nem is olyan soká itt a Wolfenstein: Youngblood amely most egy igazán érdekes előzetest kapott így megjelenés előtt. Említést kapott még a Cyberpilot is, ahol a náci hadigépekkel fogunk nácikat ölni halom számra. Július 26-án már kezünkbe is foghatjuk a játékot.

Végezetül pedig lássuk a Dishonored fejlesztőinek új játékát a Deathloop-ot. Egy belsőnézetes akciót kapunk, amelyikben igazán szabadon oldhatjuk meg a ránk szabott feladatokat. Colt és Julianna próbálják megölni egymást, a történetben a csavar, hogy amikor ez sikerül nekik akkor kezdődhet az egész elölről. Egyelőre többet nem tudunk róla.

Total
9
Shares
Previous Article

[E3 2019] A Microsoft a következő tartalmat virította az idei E3-on

Next Article

[E3 2019] Összeszedtük, mit tudtunk meg az új Xboxról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!