Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Ez történt a Bethesdánál

Rövid beszámolónk az éjszaka történt dolgokról a Bethesda háza tájáról.

Az este már két nagy el is lőtte a konferenciáját, név szerint a Microsoft és a Bethesda. A redmondiak panelja itt található, még a Bethesdáról az elkövetkező posztban fogunk részletesebben tárgyalni. Vágjunk is hát bele!

Kezdjünk talán a legtöbbek által várt játékukkal, a Doom Eternal-al. A story telling előzetes elmondta, hogy Doom Guy most már nem csupán a démoni világ rejtélyes lényeivel fog harcra kelni, hanem a másik végről az angyalokkal is komoly csatákra számíthatunk. A játékmenet előzetes megmutatta, hogy most is egy elképesztően szórakoztató harcrendszerre számíthatunk tőlük. November 22-én már meg is fog jelenni, szóval nem kell sokat várnunk rá.

Továbbhaladva egy nagyon látványos játék fog minket fogadni a Ghostwire: Tokyo személyében. Az Evil Within fejlesztői itt is kitetettek magukért, a történet szerint nekünk kell kiderítenünk hogy mitől is vannak azok a bizonyos tömeges eltűnések a japán fővárosban. Rendkívül szemkápráztató, reméljük így is marad.

A mobilon már tesztelt The Elder Scrolls: Blades most egy másik új platformra is átköltözik a sikerei után, méghozzá Nintendo Switch-re. Az ingyenesség szerencsére megmarad, szóval duplán jól járnak a Nintendo tulajdonosok.

Nem is olyan soká itt a Wolfenstein: Youngblood amely most egy igazán érdekes előzetest kapott így megjelenés előtt. Említést kapott még a Cyberpilot is, ahol a náci hadigépekkel fogunk nácikat ölni halom számra. Július 26-án már kezünkbe is foghatjuk a játékot.

Végezetül pedig lássuk a Dishonored fejlesztőinek új játékát a Deathloop-ot. Egy belsőnézetes akciót kapunk, amelyikben igazán szabadon oldhatjuk meg a ránk szabott feladatokat. Colt és Julianna próbálják megölni egymást, a történetben a csavar, hogy amikor ez sikerül nekik akkor kezdődhet az egész elölről. Egyelőre többet nem tudunk róla.

Még több a témában...

Jól szórakozhatnak Halloweenkor is a Final Fantasy játékosok

Héja Szabolcs

[E3 2019] Mi az idei E3 tanulsága?

Sinka Tamás

Frissült az NBA 2k20 demója

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább