Főoldal Játékok E3 2016 vélemény 2 pontban
Játékok

E3 2016 vélemény 2 pontban

Tech rovatunk egy pár sorban összegzi, hogy mi volt kinn az idei E3-on.

541
e3

Tech rovatunk egy pár sorban összegezi, hogy mi volt kinn az idei E3-on.

Szólok előre: én nem voltam kint az E3-on, de (köszi, ha még mindig itt vagy és ezt olvasod:) fél szemmel azért rajta tartottam a szemem. Ahogy azt gondolom tudjátok már vége az E3-nak, bejelentettek ezer és egy dolgot, elhangzottak a szokásos: “ez a jövő” kijelentések, de vajon mit jelent nekünk, akik csak távolról figyelték, hogy mi történt. Én két pontban tudom foglalni:

  1. Véglegesen itt a VR, aki netán tartana tőle, annak is meg kell vele barátkoznia, mert a nagyok is jönnek a saját megoldásaikkal, és jönnek az A listás nevek. Én kíváncsi vagyok és félek. Kíváncsi, mert ki akarom próbálni, egy igazi A listás játékkal, és félek, mert ez az első lépés egy igazán valódi digitális másvilág felé.
  2. Széles mosollyal konstatáltam, hogy jól döntöttem tavaly amikor végül PS4-et vettem. PC-n nőttem fel, volt Xbox-om, de kövezzetek meg, ma Sony-nal látom a legtöbb szenvedélyt a játékipar felé. Alapvetően galád dolognak tartom a platform exkluzív neveket, de amikor valaki ilyen jó játékokon dolgozik akkor azt nem lehet nem megdicsérni és szeretni!

Na jó van egy harmadik pont is:

Bitang jó év elé nézzünk, teljes gőzzel érkeznek a next-gen nevek!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...