Főoldal Filmek Dwayne Jonson bevallása szerint a Warner Bros. nem akarta, hogy Henry Cavill újra Superman legyen
Filmek

Dwayne Jonson bevallása szerint a Warner Bros. nem akarta, hogy Henry Cavill újra Superman legyen

A stúdiónak teljesen más elképzelése volt, és Superman nélkül akarták.

150
Black Adam

Dwayne Johnson még mindig a Black Adam “sikerét” ünnepli, hogy a rajongók mennyire pozitívan fogadták a filmet a mozikban és az iTunes-on – ez már nem mondható el a kritikusokról. Mint már mindenki tudja, Henry Cavill visszatért Supermanként a stáblista utáni jelenetben. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson korábban már elmondta, hogy az ő érdeme, amiért Henry Cavill vendégszerepet kapott, a stúdió azonban mást szeretett volna.

Johnson “keményen küzdött” annak ellenére, hogy a Warner Bros. kezdetben nem szívesen hozta volna vissza a színészt. Egy Twitteren közzétett videóban a The Rock arról beszélt, hogy szerette volna, ha a Black Adamre úgy tekintünk, mint “a DC-univerzum legerősebb, megállíthatatlan erejére”. Hogy senki se kérdőjelezze meg ezt, arra volt szükség, hogy “vissza kell hoznunk minden idők legerősebb, megállíthatatlan erejét bármelyik univerzumban. És ti tudjátok, hogy kiről beszélek? Természetesen ez Superman. És ez Henry Cavill.”

Johnson ezután elárulta, hogy a stúdió “megmagyarázhatatlan és megbocsáthatatlan módon” nem akarta visszahozni Cavillt, de ő nem törődött ebbe bele, és csapata munkához látott, hogy Superman szerepet kapjon a film végén.

“Évekig készültünk Henry Cavill visszatérésére, és évekig tartó stratégiai megbeszéléseken vettünk részt, és nem fogadtunk el nemleges választ” – tette hozzá. “Nincs arra mód, nincs olyan életképes logikai út, amivel megpróbálhatnánk úgy felépíteni a DC univerzumot, hogy minden idők legerősebb ereje és legnagyobb szuperhőse ne ülne a pálya szélén. Ez lehetetlen.”

Majd Johnson így folytatta: “Minden arra vezethető vissza, hogy Superman benne kell lennie a pakliban. Keményen küzdöttünk ezért, hogy visszahozzuk Supermant, Henry Cavillt, és nem volt más Superman, egyébként Henry Cavill a mi generációs Supermanünk és véleményem szerint a legnagyobb Superman. És ezt tisztelettel mondom a többi színésznek, különösen Christopher Reeve-nek, de minden idők legnagyobb Supermanje [Henry Cavill]”.

Azzal, hogy Cavill visszatért a DC filmes univerzumába (ami hivatalosan a DC Univerzum nevet viseli), a Black Adam sztárja szerint “most már megfelelően, stratégiailag és okosan építhetik ki a DC univerzumot”. Johnson azt is megjegyezte, hogy a film megjelenése óta “megváltozott a hatalmi hierarchia a DC Univerzumban, és természetesen most már új vezetés van a DC-nél és a Warner Bros-nál”.

Bár Superman visszatért a film végén, és Cavill a jelenet után bejelentést tett, hogy valami egészen nagy van készülőben, James Gunn tiszta vizet öntött a pohárba, hogy jelenleg semmi sincs kőbe vésve, jelenleg is a tízéves terven dolgoznak. A következő hónapokban talán okosabbak leszünk, hogy mivel készülnek, és ennek az új univerzumnak Superman is a része – feltehetően igen.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...