Főoldal Filmek Dwayne Johnson kulcsszerepet játszhat Henry Cavill Superman visszatérésében, és egy szólófilmről is beszélnek már
Filmek

Dwayne Johnson kulcsszerepet játszhat Henry Cavill Superman visszatérésében, és egy szólófilmről is beszélnek már

A Black Adam sztárjának köszönhetjük, ha Henry Cavill visszatér?

162
Superman

Supermant utoljára Az Igazság Ligája című filmben láttuk, és az nem ma volt. De végre jó híreket kaphatunk arról, hogy mit tartogat a jövő Henry Cavill Supermanje számára, mivel egy új jelentés szerint a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson nagy szerepet játszik abban, hogy visszatérjen Kal-El szerepébe.

Henry Cavill utoljára a 2017-es Az Igazság Ligája című filmben állt kamera elé az általa megformált Superman szerepében. Sajnos nem az óriási alakításával hívta fel magára a figyelmet, hanem a kínos újraforgatásokkal. A sztori röviden az volt, hogy Cavill éppen a Mission Impossible – Utóhatás forgatásáról jött, és a Paramount Pictures nem engedte, hogy leborotválja a bajszát Az Igazság Ligája újraforgatására, s a CGI nem sikerült valami jóra. A történtek után a Warner Bros. és a színész nem tudtak megegyezni a folytatásról, és máig kérdőjeles, látjuk-e még a színészt a DC Comics ikonikus szerepében.

Ezért kaptunk egy fej nélküli Superman-cameót a Shazam! című filmben, és az HBO Max Peacemaker – Békeharcos sorozatában, de egy friss beszámoló szerint Cavill közelebb kerülhetett a megállapodáshoz, hogy visszatérjen a DCEU-ba.

A pletykák után, miszerint Cavill cameo erejéig beugrik a hónap végén érkező Black Adamben, Devin Faraci, a Birth. Movies. Death. kegyvesztett egykori főszerkesztője azt állítja, hogy Dwayne “The Rock” Johnsonnak jár az elismerés és köszönet, amiért Cavillt visszahozta Superman szerepébe.

Henry Cavill szerepet kap a Black Adam című filmben a stáblista utáni jelenetben… Henry Cavill azért tért vissza Superman szerepébe a filmben, mert The Rock követelte. Keményen, teljes erővel nyomást gyakorolt a Warner Bros-ra, és rávette őket, hogy menjenek Henry Cavillhez, és új szerződést kellett kötniük a színésszel, többek között azt is mondta, hogy egy új Superman-filmet fognak kidolgozni.

Az egész azért történt, mert The Rock ragaszkodott hozzá.

Devin Faraci

Ha ez igaz, az óriási dolog. Ez azt is jelentené, hogy Supermannek konkrét jövője van, bármi is történjék a DCEU-ban. Johnson és Cavill a való életben is jóbarátok, és közös ügynökük van Dany Garcia személyében, egyszóval a The Rocknak van némi befolyása a Warner Bros-nál, hogy Cavill visszatérése valósággá váljon.

A Black Adam október 21-én debütál a mozikban.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...