Főoldal Filmek Dwayne Johnson szerint “mindig is az egyik legnagyobb rejtély” lesz, hogy miért nem készül el a Black Adam folytatása
Filmek

Dwayne Johnson szerint “mindig is az egyik legnagyobb rejtély” lesz, hogy miért nem készül el a Black Adam folytatása

A Black Adam sztárja a Warner Bros. Discovery vezetőség okolja, amiért nem készül folytatás.

139
Black Adam

Dwayne Jonson egy új epizódban szerepelt Kevin Hart Hart to Hart című talk show-jában, amit természetesen a sztrájk előtt rögzítettek még, és felvételről adta le a Peacock. A műsorban visszatekintett a Black Adam emelkedésére és bukására, amit sokáig úgy harangoztak be, mint egy új fejezetet a DC Comics filmes univerzumában.

A film végén még Henry Cavill is visszatért Supermanként, ám nem tartott sokáig az öröm, mivel a Warner Bros. Dicovery teljesen újjászervezte a stúdióját. James Gunnt és Peter Safrant bízták meg a DC Studios vezetésével, és az új vezetők első döntése volt, hogy nyugdíjazzák Zack Snyder karaktereit, így Black Adam mellett sok másik karakter sorsa is megpecsételődött. Johnson decemberben jelentette be, hogy a Black Adam 2 egyelőre nem készül el. Hart arról kérdezte a Sziklát, milyen érzés volt a franchise-t leállítani.

Annyi változás történt a vezetőségben. Mindig, amikor van egy cég, egy tőzsdén jegyzett cég, és annyi változás történik a vezetőségben, vannak emberek, akik belépnek, és akik kreatívan és pénzügyileg olyan döntéseket hoznak, amelyekkel lehet, hogy nem értünk egyet.

Dwayne Johnson

Johnson hangsúlyozta, hogy a franchise “belekerült az új vezetőség hálójába”, de még mindig nem teljesen érti, miért dobták el a karaktert, tekintettel arra, hogy a filmnek bizonyos értelemben voltak sikerpontjai.

“Ez mindig is az egyik legnagyobb rejtély lesz” – mondta Johnson. “A karriered legnagyobb nyitányát köszönheted neki. Persze, nincs Kína, ami talán még 100 vagy 200 millió dollárt dobott volna rajta. Van egy szuperhősöd, és ki akarod bővíteni a franchise-t. Visszahozod Superman-t és Henry Cavill-t, amitől a világ megőrült. És létrehoztunk egy sokszínű szuperhős portfóliót, ahol csak színes bőrű férfiak és nők szerepelnek a Black Adamben.”

A Black Adam 67 millió dolláros bevétellel nyitott Észak-Amerikában, ami Johnson karrierjének csúcspontja volt, és messze meghaladta a Flash: A Villám 55 millió dolláros startját az Államokban. A jobb kezdés ellenére a film bevétele nem ugrott meg a premier utáni hetekben, sőt, inkább csökkent, és nem sikerült átlépnie a 400 millió dolláros határt globálisan.

Johnson decemberben posztolt a közösségi médiában, hogy beszélt a DC Studios új vezetőivel, Gunn-nal és Safran-nal, és hogy a Black Adam 2 egyelőre nem kerül asztalra. A színész akkor arról is beszélt, hogy a karakter “nem szerepel az első fejezetben”, de hozzátette, hogy a DC és a saját produkciós cége, a Seven Bucks “megállapodtak abban, hogy továbbra is keresik, hogyan lehetne Black Adamet visszahozni az újjáépített DC Univerzumban a jövőben”.

A Black Adam már streamelhető az HBO Max streamingszolgáltatón.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...