Jumanji: Vár a dzsungel

Dwayne Johnson megosztotta az első képet a Jumanji-folytatásából

Már forog a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása, és hála Dwayne Johnsonnak láthatjuk is az első képkockát az őrült játék harmadik részéből.

Már forog a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása, és hála Dwayne Johnsonnak láthatjuk is az első képkockát az őrült játék harmadik részéből.

Két éve nem mindennapi fába vágta a fejszéjét a Sony filmstúdió, mikor a Jumanji franchise második rész bemutatóját a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjével összeidőzítették. Az öngyilkos akció végül jól sült el, s ha összbevételben nem is múlta felül a Csillagok háborúját, a Sony egyik legtöbb bevételt felmutató kasszasikeréről van szó, így érthető a döntés, hogy nem halogatták sokáig a harmadik részt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy ideje már dolgoznak a Jumanji harmadik részén, aminek bemutatóját szintén decemberre időzítették, amikor a Skywalker-saga utolsó részét láthatjuk a mozikban. Nem sokat tudunk a Jumanji 3-ról, azt leszámítva, hogy visszatérnek a második rész főszereplői, de mellettük újakkal is találkozhatunk, azonban hogy milyen címen és merre kalauzolja el a rajongókat az új rész, egyelőre titok.

Dwayne Johnson Valentin nap alkalmából szeretett volna kedveskedni a rajongóknak, így megosztotta az első hivatalos képet a harmadik rész munkálatairól, rajta a videojáték kazettával, amin az őrült szerepjáték helyet kapott a Jumanji: Vár a dzsungelben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Valentines Day. Wanna play a game? ?? Here we go… #StartOfProduction #JUMANJI @sevenbucksprod @sonypictures

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Abban biztosak lehetünk, hogy legalább annyira őrült kalandban lesz része Dwayne Johnsonnak, Kevin Hartnak, Karen Gillannek és Jack Blacknek a folytatásban, mint a legutóbb volt, de ne csak róluk beszéljünk, ugyanis élethű másuk, a fiatalok is visszatérnek a harmadik részre. A Jumanji 3. bemutatója december 13-án lesz az amerikai mozikban.

Total
6
Shares
Previous Article

Rhoncus Ante Sit Nulla Sed Tellus Blandit Eleifend Nascetur

Next Article
Jack Sparrow Johnny Depp

Távoztak a Deadpool forgatókönyvírói A Karib-tenger kalózai reboot projektről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!