x
Close


Közelgő események

Filmek

Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam nem szerepel a DC Univerzum első fejezetében

Black Adam sem kap helyet a DC Univerzum új időszámításában, legalábbis az elején nem tér vissza.

Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam nem szerepel a DC Univerzum első fejezetében
  • Publisheddecember 21, 2022

Újabb dominó dőlt le az új DCU-ban: Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam “nem szerepel a történetmesélés első fejezetében” a James Gunn és Peter Safran által megálmodott tervekben. A Black Adam rossz kritikái és a pocsék bevételi mutatók után őszintén szólva nem ért minket meglepetésként, bár sokan bíztak a folytatásban, de egyelőre erről le kell mondanunk.

Johnson a bejelentést tegnap este osztotta meg közösségi felületén, ahol azt is megerősítette, hogy a DC és a Seven Bucks “továbbra is vizsgálni fogja, hogy milyen módon lehet Black Adamet a legértékesebb módon felhasználni a DC multiverzum jövőbeli fejezeteiben”.

“James és én évek óta ismerjük egymást, és mindig is drukkoltunk egymásnak a sikerért. Ez most sincs másképp, és mindig is drukkolni fogok, hogy a DC (és a Marvel) nyerjen, és NAGYON NYERJEN” – írta Johnson.

A továbbiakban elmondta, hogy “nagyon büszke” az októberben megjelent filmre, miközben tisztelgett a rajongók előtt, mondván, hogy “mindig hallgatni fog rájuk”.

Black Adam mellett sok másik szereplőtől elköszönhetünk a következő években, ugyanis alig néhány hete Henry Cavill még megerősítette visszatérését Supermanként, majd aztán hetekkel később jött a hidegzuhany, hogy Superman lesz, de Cavill nélkül – mert fiatalabb színésznek szeretnék osztani az Acélember szerepét. Gunn nemrég reagált a rajongók mérgező visszhangjára, mondván, hogy “tisztában voltunk vele, hogy lesz egy turbulens időszak”.

A találgatások továbbra is folynak arról, hogy ki fog visszatérni, és ki lesz új szereposztásban, beleértve a pletykákat, hogy Jason Momoa visszatér, de egy másik karakterként.

Sokan tagadják, de a Black Adam nagyon elmaradt a várakozásoktól, rosszul teljesített a mozikasszáknál, de még mindig látunk esélyt rá, hogy legalább a gyártási és a marketing megtérül, és nullszaldós lesz a film.

Black Adam
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.