Jumanji 3.

Dwayne Johnson főszereplésével korai tervezési fázisban jár a Jumanji 4.

A Jumanji franchise él és virul.

A 2017-ben bemutatott Jumanji: Vár a dzsungel második rész olyan hatalmas siker volt, hogy még a Star Wars: Az utolsó Jedik sem tudta megállítani a filmet, így rögtön belefogtak a harmadik rész előkészületébe. A várt siker nem maradt el a harmadik résznél sem, pedig ismét egy Star Wars-film kíséretében mutatták be. A tervek szerint pedig érkezni fog a negyedik rész is.

A Comic Booknak adott interjúban a Seven Bucks Productions produkciós elnökét a nagysikerű franchise jövőjéről kérdezték. Hiram Garcia megerősítette, hogy igazából már a Jumanji 4. részén dolgoznak, és a korai fázisban járó projektben természetesen Dwayne Johnson is visszatér. Nagy tervek előtt áll a franchise, amit Garcia azzal indokolt, hogy a stúdió egyik legsikeresebb alkotása.

Tudod, mindig beszélgetünk, és az egész csoport egy család. Nehéz elképzelni vagy visszaemlékezni egy olyan alkalmat, hogy egy forgatáson jártam, ahol a stábtagok és színészek egy szeretett csoportja van jelen, és ez csak egyike a sok dolog közül. Úgy gondoljuk, hogy egy igazán nagy ötletünk van, amit meg akarunk csinálni. Már megvitattuk ezt az ötletet.

A megbeszélések mentén haladunk. Nem mondhatok semmit, de nagy terveink vannak ezzel kapcsolatban, és az egyik kedvenc projektünk, amin dolgoztunk.Hiram Garcia

A Jumanji: A következő szint nemcsak pozitív kritikát kapott, de a rajongóknak is jól szórakoztak a kalandon. A 125-132 millió dollárból forgatott film világszerte több mint 800 millió dollárt hozott a stúdiónak, míg a teljes Jumanji franchise összesített bruttó bevétele már a kétmilliárd dollárt is meghaladta. Túl sok mindent még nem osztottak meg velünk a következő részből, még azt sem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a mozikban.

Jumanji: A következő szint
Total
5
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

Harmadik alkalommal tolták el a Halálos iramban 9. rész bemutatóját, de még többet kell várnunk a Minyonok: Gru színre lépre

Next Article

Visszatérhet a gyökerekhez a Battlefield 6

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!