x
Filmek

Dwayne Johnson főszereplésével korai tervezési fázisban jár a Jumanji 4.

A Jumanji franchise él és virul.

Dwayne Johnson főszereplésével korai tervezési fázisban jár a Jumanji 4.
  • Publishedmárcius 4, 2021

A 2017-ben bemutatott Jumanji: Vár a dzsungel második rész olyan hatalmas siker volt, hogy még a Star Wars: Az utolsó Jedik sem tudta megállítani a filmet, így rögtön belefogtak a harmadik rész előkészületébe. A várt siker nem maradt el a harmadik résznél sem, pedig ismét egy Star Wars-film kíséretében mutatták be. A tervek szerint pedig érkezni fog a negyedik rész is.

A Comic Booknak adott interjúban a Seven Bucks Productions produkciós elnökét a nagysikerű franchise jövőjéről kérdezték. Hiram Garcia megerősítette, hogy igazából már a Jumanji 4. részén dolgoznak, és a korai fázisban járó projektben természetesen Dwayne Johnson is visszatér. Nagy tervek előtt áll a franchise, amit Garcia azzal indokolt, hogy a stúdió egyik legsikeresebb alkotása.

Tudod, mindig beszélgetünk, és az egész csoport egy család. Nehéz elképzelni vagy visszaemlékezni egy olyan alkalmat, hogy egy forgatáson jártam, ahol a stábtagok és színészek egy szeretett csoportja van jelen, és ez csak egyike a sok dolog közül. Úgy gondoljuk, hogy egy igazán nagy ötletünk van, amit meg akarunk csinálni. Már megvitattuk ezt az ötletet.

A megbeszélések mentén haladunk. Nem mondhatok semmit, de nagy terveink vannak ezzel kapcsolatban, és az egyik kedvenc projektünk, amin dolgoztunk.

Hiram Garcia

A Jumanji: A következő szint nemcsak pozitív kritikát kapott, de a rajongóknak is jól szórakoztak a kalandon. A 125-132 millió dollárból forgatott film világszerte több mint 800 millió dollárt hozott a stúdiónak, míg a teljes Jumanji franchise összesített bruttó bevétele már a kétmilliárd dollárt is meghaladta. Túl sok mindent még nem osztottak meg velünk a következő részből, még azt sem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a mozikban.

Jumanji: A következő szint
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.