Főoldal Filmek Dwayne Johnson elárulta, hogy “a világ egyik legnagyobb, legkirályabb” videojátékából forgat filmet
Filmek

Dwayne Johnson elárulta, hogy “a világ egyik legnagyobb, legkirályabb” videojátékából forgat filmet

De persze még nem árulta el, miből, annyira szupertitkos a projekt.

476
Dwayne Johnson

Dwayne “The Rock” Johnson a napokban egy interjúval hívta fel magára a figyelmet, hogy azon dolgozik, hogy “az egyik legnagyobb, legdurvább játékot” vászonra vigye legújabb filmjében. A közönségkedvenc sztár azt nem árulta el, hogy melyik videojátékról beszél, mivel a projekt még nem tart ott, hónap választják el a forgatástól, így egyelőre marad a találgatás. A kijelentése után lázban a gémerek, hogy mi lehet ez az adaptáció.

Nagyjaink egyik legkeresettebb színészét nem először látjuk videojátékon alapuló filmben. 2005-ban játszott a Doom című filmben, majd 2018-ban Rampage – Tombolás főszereplője volt, a Jumanji két folytatásáról már nem is beszélve. A hamarosan megjelenő Black Adam című film kapcsán a Men’s Journal magazinnak adott interjújában Johnsont megkérdezték, hogy tervezi-e, hogy videojáték-karaktereket visz a mozivászonra, mire ő így válaszolt: “Nem tudom megmondani, hogy konkrétan melyik játékkal készülünk, de idén lesz egy bejelentés”. Mielőtt hozzáfűzte volna, hogy: “Az egyik legnagyobb, legkirályabb játékot fogjuk vászonra vinni – olyat, amivel évek óta játszom”.

Johnson a beszélgetésben kifejtette, hogy tervei szerint “jót akar tenni a gémer barátainknak”, de “valójában csak egy nagyszerű filmet fogunk készíteni”. Hogy milyen játékról beszél a színész, arra egy csomó lehetőség van. Ha azonban kíváncsiak vagytok, milyen játékokkal szeretne szabadidejében játszani a The Rock, az interjú hosszabb változatában megerősítette, hogy “mindig is nagy Madden-rajongó volt”.

De vannak más alternatívák is, például a Mortal Kombat verekedős széria készítője, Ed Boon közösségi oldalán arról posztolt, hogy a színész nagyszerű választás lenne az örökös rosszfiú Shao Khan szerepére. Különös egybeesés vagy pusztán véletlen, hogy éppen tegnap erősítették meg, hogy a Mortal Kombat folytatást kap, és már az írót is kijelölték.

A rajongók alternatívaként bedobták még a Gears of War, Dragon Ball, egy Tetris feldolgozásban a téglalap, vagy éppen Megaman gondolatával játszadoztak el.

Amikor éppen nem egy bejelentés előtt álló videojáték-adaptáción dolgozik, Dwayne Johnson számos más projekttel van elfoglalva. A sztár nemrég fejezte be a közelgő DC-film, a Black Adam forgatását, amelyben az ex-WWE pankrátor játssza a címszerepet. A múlt hónapban a Total Film magazin címlapján láthattuk először Johnsont az antihős jelmezében – amit Johnson elmondása szerint először utált, amíg el nem távolították a jelmezből a párnázást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Dwayne Johnson
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát...