Close


Közelgő események

Filmek

Dwayne Johnson elárulta, hogy “a világ egyik legnagyobb, legkirályabb” videojátékából forgat filmet

De persze még nem árulta el, miből, annyira szupertitkos a projekt.

Dwayne Johnson elárulta, hogy “a világ egyik legnagyobb, legkirályabb” videojátékából forgat filmet
  • PublishedJanuary 27, 2022

Dwayne “The Rock” Johnson a napokban egy interjúval hívta fel magára a figyelmet, hogy azon dolgozik, hogy “az egyik legnagyobb, legdurvább játékot” vászonra vigye legújabb filmjében. A közönségkedvenc sztár azt nem árulta el, hogy melyik videojátékról beszél, mivel a projekt még nem tart ott, hónap választják el a forgatástól, így egyelőre marad a találgatás. A kijelentése után lázban a gémerek, hogy mi lehet ez az adaptáció.

Nagyjaink egyik legkeresettebb színészét nem először látjuk videojátékon alapuló filmben. 2005-ban játszott a Doom című filmben, majd 2018-ban Rampage – Tombolás főszereplője volt, a Jumanji két folytatásáról már nem is beszélve. A hamarosan megjelenő Black Adam című film kapcsán a Men’s Journal magazinnak adott interjújában Johnsont megkérdezték, hogy tervezi-e, hogy videojáték-karaktereket visz a mozivászonra, mire ő így válaszolt: “Nem tudom megmondani, hogy konkrétan melyik játékkal készülünk, de idén lesz egy bejelentés”. Mielőtt hozzáfűzte volna, hogy: “Az egyik legnagyobb, legkirályabb játékot fogjuk vászonra vinni – olyat, amivel évek óta játszom”.

Johnson a beszélgetésben kifejtette, hogy tervei szerint “jót akar tenni a gémer barátainknak”, de “valójában csak egy nagyszerű filmet fogunk készíteni”. Hogy milyen játékról beszél a színész, arra egy csomó lehetőség van. Ha azonban kíváncsiak vagytok, milyen játékokkal szeretne szabadidejében játszani a The Rock, az interjú hosszabb változatában megerősítette, hogy “mindig is nagy Madden-rajongó volt”.

De vannak más alternatívák is, például a Mortal Kombat verekedős széria készítője, Ed Boon közösségi oldalán arról posztolt, hogy a színész nagyszerű választás lenne az örökös rosszfiú Shao Khan szerepére. Különös egybeesés vagy pusztán véletlen, hogy éppen tegnap erősítették meg, hogy a Mortal Kombat folytatást kap, és már az írót is kijelölték.

A rajongók alternatívaként bedobták még a Gears of War, Dragon Ball, egy Tetris feldolgozásban a téglalap, vagy éppen Megaman gondolatával játszadoztak el.

Amikor éppen nem egy bejelentés előtt álló videojáték-adaptáción dolgozik, Dwayne Johnson számos más projekttel van elfoglalva. A sztár nemrég fejezte be a közelgő DC-film, a Black Adam forgatását, amelyben az ex-WWE pankrátor játssza a címszerepet. A múlt hónapban a Total Film magazin címlapján láthattuk először Johnsont az antihős jelmezében – amit Johnson elmondása szerint először utált, amíg el nem távolították a jelmezből a párnázást.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.