Black Adam

Dwayne Johnson biztos abban, hogy Black Adam Supermannel fog harcolni

A Black Adam sztárja, Dwayne Johnson biztos abban, hogy láthatjuk majd a DC misztikus gonoszát Superman ellen – csak azt nem tudja, akkor ki játssza majd az Acélembert.

Gyakorlatilag a Black Adam bejelentésétől számítva vannak találgatások arra nézve, hogy Dwayne Johnson karaktere kivel találkozhat a jövőben. Egy időben még arról is beszéltek, hogy összeeresztik a DC Comics két szupererejével bíró karaktert, Black Adamet és Shazamot, de ebből nem lett semmi, legalábbis egyelőre. Egy másik népszerű teória, hogy mi történne, ha Superman és Black Adam találkoznának.

Erre a kérdésre válaszolt a Szikla egy, a Total Filmnek adott interjújában a Black Adam 49 éves sztárja, hogy a Superman elleni harca csak idő kérdése.

Van egy csata, amelynek egy nap el kell jönnie Black Adam és Superman között. Nem tudom milyen ember lesz az a Superman, és hogy ki fogja játszani. Ez rendben van. Most még nem kell tudnom. De biztos vagyok abban, hogy meg fog történni. Azon múlik mit akarnak a rajongók, ebből indulunk ki.Dwayne Johnson

Dwayne Johnson Black Adamje eredetileg a DC Shazam filmjében tűnt fel, majd ezután rendeltek be neki egy saját filmet. Mivel a közelgő filmben állítólag sok gyilkosság lesz látható, ezért nem számíthatunk fair küzdelemre az Acélemberrel szemben.

Az első betekintést a filmbe a 2021-es DC Fan Dome-on kaphattuk, a meglehetősen borongós véget érő jelenetben egy katonát láthattunk, akit először fojtogatnak, majd egy villámcsapás hamuvá változtatja.

Míg más DC filmek sietnek a befejezés felé, Dwayne Johnson szerint a Black Adam más megközelítést alkalmaz, addig “Csak egy esélyed van a karaktereket rendesen felépíteni. Felfigyeltünk néhány buktatóra, amibe korábban más DC filmek belefutottak, ami sok rajongót elégedetlenné és felháborodottá tett – és mint rajongó, én is így éreztem.” – árulta el a sztár, amikor a filmről faggatták.

Habár a DC-nek korábban is szembe kellett néznie olyan kritikákkal, miszerint a Zack Snyder univerzumában csak sürgetni tudta Az Igazság Ligája formáció bemutatását, ahelyett, hogy kidolgozná a karaktereket, Johnson biztosította a rajongókat, hogy ezúttal minden az ő tiszteletükről szól.

Biztosítalak, hogy tisztelni fogjuk a tradíciókat és a mitológiákat. De nem szabunk korlátokat a kreativitásnak. Bármit megtehetünk, amíg a nézőket tartjuk szem előtt.Dwayne Johnson

A Black Adam eredetileg csak egy Shazam filmbeli gonosz lett volna, viszont most az Amerikai Igazságügyi Társasággal kell szembenéznie a saját eredettörténetében.

A filmet 2022. július 29-én mutatják be a mozikban.

Black Adam
Total
1
Shares
Previous Article
Avatar

Jon Landau producer az Avatar 2. víz alatti cselekményéről mesélt

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés promóciós poszterén Jane Foster a hatalmas Thor szerepében és az új jelmezeket láthatjuk

Related Posts