x
Filmek

Dwayne Johnson a legjobban fizetett színész már

Számos filmben tűnt már fel Dwayne „The Rock” Johnson, így érhető módon mindenki más gázsiját túlszárnyalta.

Dwayne Johnson a legjobban fizetett színész már
  • Publishedjúlius 14, 2016

Számos filmben tűnt már fel Dwayne „The Rock” Johnson, így érhető módon mindenki más gázsiját túlszárnyalta.

Viszonylag rövid idő alatt tört előre a sztár, aki korábban pankrátorként kereste mindennapi kenyerét.  Egy nap úgy döntött, hogy több pénzt szeretne keresni, így felkeresett egy stúdiót, aki azonnal látta benne a potenciát. Nem kellett sok idő hozzá, hogy Hollywood felfigyeljen tehetségére, és mindenki magáénak akarta a színészt. Mára már az egyik legkeresettebb színész lett a Földön. Folyamatosan készítenek kimutatásokat, kit mennyire szeretnek, illetve mennyit tettek zsebre egy-egy filmért.

A Forbes járt utána a dolgoknak, ők számolták ki, hogy napjaink legjobban kereső filmes sztárja nem más, mint Dwayne Johnson. A top 100 legjobban kereső lista élére helyezték The Rock-ot. 64,5 millió dollárt keresett 2016-ban, ezzel pedig joggal vívta ki magának ezt a helyet. Évről-évre tud újat mutatni. Ne felejtsük el, hogy az ő nevéhez köthető az egyik legjobb nyári vígjátékfilm is, a Központi hírszerzés, amit mi is a legjobbak közzé soroltunk. A jövőben sem fog sokat tétlenkedni a filmsztár, mert jövőre érkezik a Halálos iramban 8 – pont tegnap jelent meg egy hír, ahol rabként mutatják -, de a Baywatch rebootot is megemlíthetjük.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.