Láncra vert képen tűnt fel Hobbs a Halálos iramban 8-ban

Dwayne Johnson egy teaser képet osztott meg, melyen az látható, hogy karaktere, Hobbs börtönbe vonul.

Dwayne Johnson egy teaser képet osztott meg, melyen az látható, hogy karaktere, Hobbs börtönbe vonul.

A kép mellett egyéb részlet is napvilágot fog látni a következő napokban a nyolcadik Halálos iramban film kapcsán. Az autós film forgatása jelenleg is tart, amiről számos képet és videót olvashattatok már az oldalon. A stáb több országban is forgatott, kezdve Kubában, majd a jeges Izlandon, most pedig Cleveland városban égetik a gumikat.

Dwayne Johnson az ötödik Halálos iramban részben szállt be. Luke Hobbs néven tűnt fel a képernyőn, mint a Biztonsági Szolgálat különleges embere, aki azt a feladatot kapta, hogy csukja le Domot (Vin Diesel) és csapatát. A hatodik részben már Hobbs kereste fel a csapatot, hogy segítsenek elkapni egy hírhedt bűnözőt, Owen Shawt (Luke Evans). A segítségért cserébe szabadon távozhatnak, és minden vádat ejtenek ellenük. Természetesen a tavaly bemutatott hetedik részben is szerepelt The Rock. Sajnos nem tudni, hogy mi lehet a vád ellene, mit követett el, hogy börtönbe kell vonulnia az izomembernek. Sokan arra gondolnak, hogy bűnlajstroma az ország ellen elkövetett bűnök lehetnek, pontosabban Domékkal kötött barátság a fő kiváltó ok.

Szájtátva várjuk a fejleményeket, hogy elárulják a színész bűnét, illetve egy tesaser videót is szeretettel fogadnánk a Comic Con idején a rendezőtől.

Total
0
Shares
Previous Article

Matt Damon is csatlakozott a Batman-filmhez?

Next Article

Élőszereplős Pokémon-film készülhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!