Főoldal Filmek Dwayne “A Szikla” Johnson visszautasítja Vin Diesel felkérését, hogy újra csatlakozzon a Halálos iramban 10-hez: “Nincs esélyem visszatérni”
Filmek

Dwayne “A Szikla” Johnson visszautasítja Vin Diesel felkérését, hogy újra csatlakozzon a Halálos iramban 10-hez: “Nincs esélyem visszatérni”

Vin Diesel pszichológiai hadviselést gyakorol A Sziklára.

462
Halálos iramban
Forrás: Universal Pictures

Dwayne “A Szikla” Johnson reagált Vin Diesel korábbi Instagram-felkérésére, amiben azt kérte a színésztársától Diesel, hogy helye van a Halálos iramban 10. részében, és ezért térjen vissza. Eddig Johnson nem foglalkozott a felhívással, most azonban válaszolt, amiben nemcsak azt üzente, hogy “semmi esélye”, hogy újra csatlakozzon a franchise-hoz, hanem arról is beszélt, hogy Diesel posztja “a manipuláció egy példája”.

A CNN-nek adott interjút Johnsont, amikor arról kérdezték, hogy meglepte-e Diesel posztja, amelyben azt kérte tőle, hogy “jelenjen meg” a Halálos iramban 10. részében, és “nőjön fel a feladathoz, és teljesítse be a sorsát”.

Nagyon meglepett Vin legutóbbi posztja. Tavaly júniusban, amikor Vin és én a közösségi médián kívül valóban felvettük a kapcsolatot, egyenesen – és négyszemközt – megmondtam neki, hogy nem fogok visszatérni a franchise-hoz. Határozottan, de mégis szívélyesen fogalmaztam, és azt mondtam, hogy mindig támogatni fogom a szereplőket, és mindig szurkolok a franchise sikeréért, de arra nincs esély, hogy visszatérjek. Négyszemközt beszéltem a partnereimmel is a Universalnál, és mindannyian nagyon támogatóak voltak, mivel megértik a problémát.

Dwayne Johnson

Johnson továbbra is azt állítja, hogy Diesel lépése “a manipuláció egy példája”, és hogy helytelen volt Diesel részéről, hogy gyerekeit és Paul Walker halálát hozta fel, amikor nyilvánosan próbálta visszacsábítani őt Luke Hobbs szerepére.

Vin legutóbbi nyilvános posztja a manipulációjára volt példa. Nem tetszett, hogy a posztban felhozta a gyerekeit, valamint Paul Walker halálát. Hagyd ki őket ebből. Már hónapokkal ezelőtt beszéltünk erről, és egyértelmű dűlőre jutottunk. Mindvégig az volt a célom, hogy hálával és kegyelemmel fejezzem be a csodálatos utam a hihetetlen Halálos iramban franchise-zal kapcsolatban.

Sajnálatos, hogy ez a nyilvános párbeszéd összezavarta a dolgokat. Ettől függetlenül bízom a ‘Fast’ univerzumban és abban, hogy képes lesz következetesen hozni a nézők elvárásait, és őszintén sok szerencsét és sikert kívánok a korábbi társaimnak és a stábtagoknak a következő fejezetben.

Johnson és Diesel viszálya 2016-ban kezdődött, amikor a Szikla egy meg nem nevezett férfi társát “aljas személynek” nevezte. Bár úgy tűnt, hogy 2019-ben véget ért a verbális szócsatájuk, Johnson az év elején kijelentette, hogy többé nem lesz a Halálos iramban család tagja, miután Diesel megjegyzéseket tett, hogy társa tönkre tette a szériát.

A Szikla még a 2011-ben csatlakozott a Halálos iramban 5. részben, az utolsó szerepére pedig 2017-ben került sor a nyolcadik részben. A legutóbbi kilencedik részben már nem láttuk, inkább Halálos iramban: Hobbs & Shaw címen saját filmet csinált Jason Statham oldalán 2019-ben.

Halálos iramban 8
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...