DURVA horror játékot jelentett be a Madmind

Már a stúdió neve is beszédes, azonban itt már tényleg beteg dolgokat lehet majd művelni.

Az Agony és a Succubus alkotója a Madmind Studios úgy gondolta, hogy minden eddigi játékát felülmúlja, és egy olyan durva horror címet varázsol elénk, amely még a legstabilabb gyomrokat is felforgatja egy kicsit. A Tormentor egy torment-témájú világban játszódik majd, és kizárólag PC-re, Xbox Series X-re (a sajtóközleményben nem volt feltüntetve az S, de valószínűleg arra is) és PS5-re érkezik.

A fejlesztők teljes egészében szeretnék kihasználni az új generáció adta előnyöket és olyan hatásokkal dobni fel az alkotást, mint a Ray-Tracing. Ebben a közegben a kínzó szerepét kell majd felvállalnunk és nagyon különböző kínzási módszereket kell majd bevetnünk.

Karakterünk elméjén szépen lassan uralkodik el a sötétség és egyre betegebb lesz az idő haladtával (szó szerint). Ennek ellensúlyozására egy kísérleti gyógyszert használ, amiből úgy tud egyre több adagot kapni, ha kreatív és brutális kínzásokkal sok nézőt tud szerezni a dark weben.

Teljesen testre tudjuk majd szabni az áldozatokat egy nagyon kiterjedt karaktergenerátor segítségével. Nem állnak le ennyinél, hanem különböző karakterkártyákat is létrehozhatunk az áldozatoknak. Mi választhatjuk ki a hangjukat és a viselkedési jegyeiket is. Fejleszthetjük a börtönünket és saját szájízünk szerint alakíthatjuk a berendezését is.

Ha kedvünk tartja vadászatot is rendezhetünk a zárka falain belül, ahol fegyvert adunk nekik és a fogvatartott áldozatokra csaphatunk le a legkülönbözőbb módokon. Az akcióink során különböző támogatóktól pénzt és még akár megkínozandó személyeket is kaphatunk. A videó magáért beszél, nagyon durva játékot fognak nekünk prezentálni a fejlesztők. 

Total
1
Shares
Previous Article

Ez lesz a januári Games with Gold kínálat

Next Article

Hailee Steinfeld megtörte a csendet, s végre beszélt Kate Bishop szerepéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!