Főoldal Előzetesek Dupla epizóddal startol a Sólyomszem, amihez kaptunk egy új kedvcsináló videót
Előzetesek

Dupla epizóddal startol a Sólyomszem, amihez kaptunk egy új kedvcsináló videót

Két epizódot is leadnak a Sólyomszem-sorozatból.

168

Még szeptember elején mutatták be a Sólyomszem című Disney+ sorozat első előzetesét. A Marvel Studios azt is megerősítette, hogy november 24-én fogják bemutatni Clint Barton és újdonsült felfedezettjének, Kate Bishop kalandját. A rajongók legnagyobb örömére a mai napon azt is megtudtuk, hogy rögtön dupla epizóddal startol a Marvel új sorozata hálaadás napján, majd ezt követően pedig hetente érkeznek az új epizódok, s így egészen Karácsonyig jutunk.

Nem kellett megvárnunk az első előzetest, hogy már kiszivárgott forgatási képekből látszott, hogy a Sólyomszem bizony karácsonyi témában készült. Ezt végül megerősítették az első trailerben, az új kedvcsináló rövid kis videóban pedig tovább tetézik ezt, amikor Barton arról beszél, hogy ez lesz élete legjobb karácsonyi ünnepe. Az este közzétett tévéreklámban többet láthatunk abból a musicalból, főszerepben Amerika Kapitánnyal – azt a jelenetet dolgozták fel a színpadon, amit az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban is láttunk.

A hat részből álló sorozat a pittyentés után játszódik New York Cityben, ahol Jeremy Renner karakterének, Sólyomszemnek egyetlen célja van: hazaérni karácsonyra a családjához, de egy titokzatos fenyegetés a karakter sötét múltjából útját állják a Bosszúállónak. A hős kénytelen szembenézni elfeledett múltjával, amikor a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték között Roninként mészárolta a rosszfiúkat. A főhős másik alteregója visszaköszön, Barton találkozik legnagyobb rajongójával, aki Roninnak öltözve folytatja az önkényes igazságosztást a városban. Találkozunk után összefognak, hogy Sólyomszem és Kate Bishop (Hailee Steinfeld) közös erővel számolják fel a város bűnözőit, útjuk során pedig találkoznak Luckyval, a pizzakutyával.

Sólyomszem története kezdetben filmnek indult, de a Disney+ streamingszolgáltató indulásával a filmből sorozat lett. Renner és Steinfeld főszereplői mellett Vera Farmiga mint Eleanor Bishop, azaz Kate édesanyját, Tony Dalton Jack mint “The Swordsman” Duquesne, Fra Fre (Kazi), Zahn McClarnon (William Lopez) és Maya Lopez aka Echo szerepében pedig Alaqua Cox, egy süket indián nőt, aki tökéletesen le tudja másolni egy másik mozdulatait.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.