Sólyomszem

Clint Barton múltja utolérte őt a Sólyomszem előzetesében, és Kate Bishop is bemutatkozott

Bemutatták a Disney+ legújabb sorozatának, a Sólyomszem első előzetesét.

A Marvel Studios néhány perccel korábban mutatta be a Sólyomszem című Disney+ sorozat első előzetesét, amiben a főszereplőt alakító Jeremy Renner karaktere kénytelen szembenéznie a múltjával, amit a Bosszúállók: Végtelen háború után választott, amikor felvette Ronin alteregóját. A Bosszúálló nem marad segítség nélkül, ugyanis egy új segítőre talál Hailee Steinfeld által játszott Kate Bishop személyében.

Miután Thanos eltörölte a fél univerzumot, Clint Barton elvesztette a családját. Sólyomszem fájdalma végül ahhoz vezetett, hogy az önkényes és kegyetlen Ronin vált belőle a Végtelen háború és a Végjáték évek között, amíg Natasha nem “mentette meg őt”. Ez idő alatt Sólyomszem útja a sötét alvilágba vezetett, ahol megbüntetett minden gonosztevőt, akik túlélték a megtizedelést. Most azonban nem futhat sötét múltja elől, őt is utolérte a bosszú, azonban ebben az őrjítően izgalmas kalandban egy segítőt is kap a legnagyobb rajongója személyében. A sorozatban mutatkozik be Kate Bishop, aki várhatóan átveszi majd Sólyomszem helyét a Marvel Moziverzum folytatásában.

Főhősünk éppen próbálja élvezni az ünnepeket a családjával, amikor feltűnik egy új Ronin a városban, így Sólyomszem kénytelen újra akcióba lendülni, hogy megállítsa az igazságosztót. Ekkor találkozik Kate Bishoppal.

Bár a tavalyi évben egyetlen filmet sem tudott kiadni a Marvel Studios, idén azonban elhalmozzák a rajongókat új tartalmakkal. Év elején bemutatta első sorozatát a stúdió, a WandaVision című hat részes sorozatot, majd tavasszal érkezett A Sólyom és a Tél Katonája, nyáron a Loki került képernyőre, jelenleg pedig a What If…? animációs sorozat fut a platformon. Télen pedig érkezik a Sólyomszem. A tervek szerint idén került volna képernyőre a Ms. Marvel is, de várhatóan Kamala Khan bemutatkozására 2022 elejéig várnunk kell.

A hat részből álló sorozat első részét november 24-én fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, az utolsóra pedig majd december 29-én kerül sor.

Total
44
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Az Örökkévalók új magyar előzetesében az Égiek arról beszélnek, miért nem léptek fel Thanos ellen

Next Article
Predator

Befejeződött az új Predator forgatása, amiben Amber Midthunder játssza a női főszereplőt

Related Posts