Főoldal Előzetesek Clint Barton múltja utolérte őt a Sólyomszem előzetesében, és Kate Bishop is bemutatkozott
ElőzetesekBREAKING

Clint Barton múltja utolérte őt a Sólyomszem előzetesében, és Kate Bishop is bemutatkozott

Bemutatták a Disney+ legújabb sorozatának, a Sólyomszem első előzetesét.

499

A Marvel Studios néhány perccel korábban mutatta be a Sólyomszem című Disney+ sorozat első előzetesét, amiben a főszereplőt alakító Jeremy Renner karaktere kénytelen szembenéznie a múltjával, amit a Bosszúállók: Végtelen háború után választott, amikor felvette Ronin alteregóját. A Bosszúálló nem marad segítség nélkül, ugyanis egy új segítőre talál Hailee Steinfeld által játszott Kate Bishop személyében.

Miután Thanos eltörölte a fél univerzumot, Clint Barton elvesztette a családját. Sólyomszem fájdalma végül ahhoz vezetett, hogy az önkényes és kegyetlen Ronin vált belőle a Végtelen háború és a Végjáték évek között, amíg Natasha nem “mentette meg őt”. Ez idő alatt Sólyomszem útja a sötét alvilágba vezetett, ahol megbüntetett minden gonosztevőt, akik túlélték a megtizedelést. Most azonban nem futhat sötét múltja elől, őt is utolérte a bosszú, azonban ebben az őrjítően izgalmas kalandban egy segítőt is kap a legnagyobb rajongója személyében. A sorozatban mutatkozik be Kate Bishop, aki várhatóan átveszi majd Sólyomszem helyét a Marvel Moziverzum folytatásában.

Főhősünk éppen próbálja élvezni az ünnepeket a családjával, amikor feltűnik egy új Ronin a városban, így Sólyomszem kénytelen újra akcióba lendülni, hogy megállítsa az igazságosztót. Ekkor találkozik Kate Bishoppal.

Bár a tavalyi évben egyetlen filmet sem tudott kiadni a Marvel Studios, idén azonban elhalmozzák a rajongókat új tartalmakkal. Év elején bemutatta első sorozatát a stúdió, a WandaVision című hat részes sorozatot, majd tavasszal érkezett A Sólyom és a Tél Katonája, nyáron a Loki került képernyőre, jelenleg pedig a What If…? animációs sorozat fut a platformon. Télen pedig érkezik a Sólyomszem. A tervek szerint idén került volna képernyőre a Ms. Marvel is, de várhatóan Kamala Khan bemutatkozására 2022 elejéig várnunk kell.

A hat részből álló sorozat első részét november 24-én fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, az utolsóra pedig majd december 29-én kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események