Duos módban is játszható a Call of Duty: Warzone

Mindenkinek kell egy barát.

Az Activison már hetek óta próbálja nyugtatni a játékosokat, akik a kezdetektől hiányolták a páros játékmódot a Call of Duty: Warzone-ból. Nehéz azt mondani, hogy nem volt jogos a felháborodás, mivel minden battle royale műfajú rivális címben elérhető ez a funkció. Korábban azt nyilatkozták a PC Gamer lapnak a fejlesztők, még nem jött el az ideje a frissítésnek, azonban a hosszú hétvége beköszöntével a várakozás is véget ért, mivel már élesedett is a játékban a Duos.

A játékmód nem sokban különbözik az eddig megszokottaktól, azonban ha ketten vonulunk csatába, számolnunk kell azzal, hogy a Gulagról való visszatérésre kevesebb lehetőségünk lesz, mint egy teljes csapattal. A fejlesztő kiemelte az együttműködés fontosságát, társunk ugyanis az egyetlen, akire számíthatunk a meccs során, így sokkal fontosabb közel maradni hozzá és közös, megfontolt döntéseket hozni, hogy a 12 párosból mi kerülhessünk ki győztesen.

Változásra számíthatunk a metában is, mivel a legnépszerűbb fegyverek és loadoutok leginkább a csoportos csatákban működnek effektíven, így megnőhet a közelharcra kitalált shotgunok használati aránya.

Kicsit döcögősre sikeredett ugyan a Duos rajtja, az első két napban szerverleállásról és kínosan hosszú várakozási időről is beszámoltak külföldi fórumokon, azonban az Activision több közösségi felületén is jelezte, hogy minden erőforrásukkal dolgoznak a problémán.

Total
0
Shares
Previous Article

50 millió eladott példánynál tartanak a The Witcher-játékok

Next Article

JÁTÉKTESZT: Those Who Remain

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!