Wide Screen
Image default
Játékok

Duos módban is játszható a Call of Duty: Warzone

Mindenkinek kell egy barát.

Az Activison már hetek óta próbálja nyugtatni a játékosokat, akik a kezdetektől hiányolták a páros játékmódot a Call of Duty: Warzone-ból. Nehéz azt mondani, hogy nem volt jogos a felháborodás, mivel minden battle royale műfajú rivális címben elérhető ez a funkció. Korábban azt nyilatkozták a PC Gamer lapnak a fejlesztők, még nem jött el az ideje a frissítésnek, azonban a hosszú hétvége beköszöntével a várakozás is véget ért, mivel már élesedett is a játékban a Duos.

A játékmód nem sokban különbözik az eddig megszokottaktól, azonban ha ketten vonulunk csatába, számolnunk kell azzal, hogy a Gulagról való visszatérésre kevesebb lehetőségünk lesz, mint egy teljes csapattal. A fejlesztő kiemelte az együttműködés fontosságát, társunk ugyanis az egyetlen, akire számíthatunk a meccs során, így sokkal fontosabb közel maradni hozzá és közös, megfontolt döntéseket hozni, hogy a 12 párosból mi kerülhessünk ki győztesen.

Változásra számíthatunk a metában is, mivel a legnépszerűbb fegyverek és loadoutok leginkább a csoportos csatákban működnek effektíven, így megnőhet a közelharcra kitalált shotgunok használati aránya.

Kicsit döcögősre sikeredett ugyan a Duos rajtja, az első két napban szerverleállásról és kínosan hosszú várakozási időről is beszámoltak külföldi fórumokon, azonban az Activision több közösségi felületén is jelezte, hogy minden erőforrásukkal dolgoznak a problémán.

Még több a témában...

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat