Főoldal Játékok Duos módban is játszható a Call of Duty: Warzone
Játékok

Duos módban is játszható a Call of Duty: Warzone

Mindenkinek kell egy barát.

432

Az Activison már hetek óta próbálja nyugtatni a játékosokat, akik a kezdetektől hiányolták a páros játékmódot a Call of Duty: Warzone-ból. Nehéz azt mondani, hogy nem volt jogos a felháborodás, mivel minden battle royale műfajú rivális címben elérhető ez a funkció. Korábban azt nyilatkozták a PC Gamer lapnak a fejlesztők, még nem jött el az ideje a frissítésnek, azonban a hosszú hétvége beköszöntével a várakozás is véget ért, mivel már élesedett is a játékban a Duos.

A játékmód nem sokban különbözik az eddig megszokottaktól, azonban ha ketten vonulunk csatába, számolnunk kell azzal, hogy a Gulagról való visszatérésre kevesebb lehetőségünk lesz, mint egy teljes csapattal. A fejlesztő kiemelte az együttműködés fontosságát, társunk ugyanis az egyetlen, akire számíthatunk a meccs során, így sokkal fontosabb közel maradni hozzá és közös, megfontolt döntéseket hozni, hogy a 12 párosból mi kerülhessünk ki győztesen.

Változásra számíthatunk a metában is, mivel a legnépszerűbb fegyverek és loadoutok leginkább a csoportos csatákban működnek effektíven, így megnőhet a közelharcra kitalált shotgunok használati aránya.

Kicsit döcögősre sikeredett ugyan a Duos rajtja, az első két napban szerverleállásról és kínosan hosszú várakozási időről is beszámoltak külföldi fórumokon, azonban az Activision több közösségi felületén is jelezte, hogy minden erőforrásukkal dolgoznak a problémán.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.