Doom Guy jó eséllyel az Xbox Game Pass katalógusát is meghódítja

Máris érezteti hatását a Bethesda felvásárlása.

FRISSÍTÉS: Időközben meg is érkezett a hivatalos megerősítés.

Még csak három napja történt, hogy a Microsoft meglépte az utóbbi évek legnagyobb üzletét, és felvásárolta a Bethesdát. Azt már a bejelentéskor lehetett tudni, hogy a jövőben érkező címek már a megjelenés napján bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába, most azonban úgy tűnik, a stúdió legutóbbi nagy dobásával is erősít a szolgáltatás.

Az itt látható tweet buktatta le idő előtt a bejelentést. A poszt valamilyen komoly utalást sejtetett, egy figyelmes felhasználó pedig gyorsan fel is törte az üzenetet. A mondatok kezdőbetűit összeolvasva a LOOK BELOW kifejezést kapjuk, ami magyarul annyit tesz, hogy nézd az alját. A kép alján pedig, ha kicsit trükközünk a kontraszttal és a színekkel, kirajzolódik a Slayer is Coming felirat. A Slayer a Doom főhősére, a gyakran csak Doom Guy-ként emlegetett legendára utal, akit az Eternal történetében gyakran így szólítanak a mellékszereplők.

Természetesen jogosan mondhatnátok, hogy a Doom cím nem egyenlő a legújabb résszel, és igazatok is lenne. Azonban annak tükrében, hogy a 2016-os reboot már részét képezte a kínálatnak, jó eséllyel a remekül sikerült folytatásról van szó. (A retró részektől azért valljuk be, nagyobb szenzációt várunk egy ilyen alkalomra.) Az idei év egyik legjobban sikerült játéka a Doom Eternal, így egy igazán szignifikáns bővítés lenne, főleg úgy, hogy még meg sem száradt a pecsét a két cég együttműködési szerződésén. Amint hivatalossá válik az információ, értesítünk titeket.

Total
0
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája pótforgatásával már 70 millió dollárra ugrott a film költségvetése

Next Article

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!