Doctor Strange túl erős lenne, hogy Bosszúálló legyen?

Továbbra is kérdéses, hogy Doctor Strange benne lesz-e a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Továbbra is kérdéses, hogy Doctor Strange benne lesz-e a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Doctor Strange-ről tudjuk, hogy egy Sorcerer Supreme, de vajon nem túl erős ahhoz, hogy csatlakozzon a Thanos elleni harchoz? A Marvel elnöke, Kevin Feige ismét felszólalt, és rávilágított a karakter néhány képességére.

Megtudtuk a héten, hogy Marvel Kapitány lesz a Marvel Univerzum egyik legerősebb szuperhőse, de felmerül a kérdés, hogy létezik-e olyan erős karakter a Marvel-nél, mint Doctor Strange. És ha csak Strange van, nincs nála erősebb, akkor mért nem őt küldik csatába Thanos-szal, mért kell erre egy teljes Bosszúállók filmet készíteni, és bevonni 66 más szuperhőst, ha erejével könnyedén teleportálhatná a Mad Titan-t egy másik dimenzióba. Miért?

Megint az IGN volt az első, aki interjújában megtudott többet a karakterről. Kevin Feige-t kérdezték újfent, hogy a Marvel pontosan miként próbálja majd kiegyensúlyozni Doctor Strange erejét a többi földi szuperhősével.

Ő nem mindenható. Anélkül, hogy túl sokat elárulnék, ő nem egy szakértő. Mikor szembenéz a dolgokkal – ebben a filmben is szembe kell néznie majd -, igaz csak a vége felé közeledve. Időre van szüksége a tanulás miatt, ami mindig szórakoztató a hősökre nézve, és egy elég kemény csávóval néznek majd szembe a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

– ezt válaszolta az elnök arra, hogy milyen a hős ereje (Doctor Strange).

Végtére is, Doctor Strange fejlesztheti erejét a soron következő filmben, mely éppen a Doctor Strange szóló film lesz, de a tévés spot-ok, valamint az előzetesek a filmhez már megmutatták, miként is tud harcolni. Sok szempontból közelíthetjük meg a dolgot, de egy biztos, sokkal izgalmasabb lesz nézni a küzdelmeket, mintsem hogy mennyire erős. Talán ez a legjobb módja annak, hogy egy ilyen erős és különös karaktert felvezessenek a Végtelen háborúba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Most már tudjuk, mért kellett megváltoztatni a Végtelen háború címét

Next Article

Sörözéssel ünneplik, hogy befejeződött az Igazság ligája forgatása

Related Posts
Wide Screen YouTube