Főoldal Játékok DLC-t kaphat a God of War Ragnarök
Játékok

DLC-t kaphat a God of War Ragnarök

A legújabb pletykák szerint egy sztori DLC formájában még folytatódhat Kratos és Atreus története.

42
God of War

A Sony egyik nagyobb sikerjátéka volt a 2022 novemberében megjelent God of War Ragnarök. A 2018-as reboot, a God of War hatalmas siker volt, amely nem csak hogy a görögből a skandináv mitológiába vitte át szériát, de egy egészen új apa-fia kapcsolatot vezetett be Kratos és fia, Atreus között. A folytatása, a God of War Ragnarök kritikailag és pénzügyileg is sikeres volt, azonban a finálé gyakorlatilag lezárta Kratos történetét, de hagyott némi helyett spin-off folytatásoknak.

A szoftver még 2023 áprilisában kapott egy nagyobb frissítést, amellyel New Game Plus mód és számos külcsín került bele. A történetet viszont nem folytatták. Még márciusban utalt arra a Tyr karakterét alakító Ben Prendergast, hogy „nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Tyr-t láttuk” és tud ezt-azt arról, hogy milyen tervei vannak még a Santa Monicának. Hivatalosan azonban ezt nem erősítették meg.
A játékot fejlesztő Santa Monica stúdió a júniusi pletykák szerint egy teljesen új sci-fi játékon dolgozik, amely nem kapcsolódik a God of War univerzumához. Ráadásul a széria atyja, Cory Barlog is más projektekre fókuszál, így egyelőre erősen kétséges, hogy egy újabb teljes értékű God of War érkezne PlayStationre.

Azonban augusztus 24-én a megbízható szivárogtató, The Snitch felől érkezett a pletyka, hogy egy DLC készül a God of War Ragnarökhöz. A szivárogtató nem közölt részletek, azonban egy spin-off DLC-ben lenne potenciál. Akár úgy is megoldható, hogy egy másik karakterre felépíteni, mint a Spider-Man: Miles Morales és a Uncharted: The Lost Legacy játékok esetében. Egy Atreus főszereplésével készült rövidebb történet DLC elképzelhető lenne.

Ennek a hírnek ellentmond Eric Williams, a Ragnarök rendezőjének korábbi kijelentései, aki szerint ne várjunk semmilyen későbbi DLC-t, kiegészítőt a játékhoz. Azonban sem a Sony, sem a Santa Monica ezt egyelőre nem erősítette meg hivatalosan így kezeljük pletykaként, nagy fenntartásokkal.

God of War Ragnarök
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Microsoft Activision Blizzard
BREAKINGJátékok

A brit versenyhivatal jóváhagyta a Microsoftnak az Activision Blizzard felvásárlását

A CMA döntésével az utolsó akadály is elhárult, hogy az Activision Blizzard...

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...

Shadow of the Tomb Raider
Játékok

Korábban tagadták, ám mégis leépítés zajlik a Tomb Raider fejlesztőjénél

A Crystal Dynamics-től már tíz alkalmazott távozott.

Baldur's Gate 3
Játékok

Baldur’s Gate 3 teszt

A Larian Studios megcsinálta az év játékát?