Főoldal Filmek Destin Daniel Cretton megerősítette, hogy ő írja és rendezi a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű folytatását
Filmek

Destin Daniel Cretton megerősítette, hogy ő írja és rendezi a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű folytatását

A folytatás egy új, hosszú távú megállapodás része, amely egy tévésorozatot is tartalmaz.

432
Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

Benne volt a pakliban, hogy jön a folytatás, hiszen Észak-Amerikában az év legsikeresebb filmjéről beszélünk, és nagyszerű kritikákat kapott a film. Eddig csak úgy beszéltek a második részről, azonban a mai napon jött a hivatalos kommüniké. Destin Daniel Cretton rendező visszatér, miután a Marvel Studios-szal egy hosszútávú szerződést kötött, és ennek egyik része, hogy ő írja és rendezi a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című film folytatását.

A Deadline értesülései szerint a rendező új, többéves szerződést kötött a stúdióval és a Hulu Onyx Collective szolgáltatóval, amely egy új MCU-s tévésorozatot is tartalmaz a Disney+ számára. A készülő tévésorozatról egyelőre keveset tudni, de a Variety értesülései szerint vígjáték lesz.

Cretton korábban olyan projekteken dolgozott, mint a Just Mercy és a The Shack, mielőtt csatlakozott volna a Marvel Moziverzumhoz és bemutatta volna Shang-Chit a rajongóknak. Az MCU legújabb hőse sikeresen vette az első és legnehezebb akadályt, könnyedén megvetette lábát a filmvásznon, és a film minden tekintetben sikeres volt. A film világszerte több mint 400M dollárt hozott a Disneynek.

A siker kulcsa nagyban a kiváló szereplőgárdának volt köszönhető, a kémia remekül működött a karakterek között, egy szépen és gondosan kidolgozott gonosztevőt ismerhettünk meg, végül pedig nem beszélve az akciójelenetekről és a látványról. Shan-Chi mellett saját sorozatot kap a filmben megismert Tíz Gyűrű szervezet is, amit valamikor a jövőben mutatnak be a Disney+-on.

Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események