Wide Screen
Image default
Sorozatok

Derek Kolstad a John Wick írója készíti a Sólyom és A tél katonája sorozat szkriptjét

Megbízható forrásokra hivatkozva a nagysikerű John Wick franchise íróját kérték fel a Sólyom és a Tél Katonája minisorozat forgatókönyv megírására.

A Marvel Studios a jövőben több úgynevezett minisorozattal is bővíteni tervezi a Marvel Moziverzum palettáját, melyek közül a WandaVision, a Loki-minisorozat, valamint a Sólyom és a Tél Katonája karakterek is önálló sorozatot kapnak a Disney+ streamingszolgáltató felületén. Jól értesülést információk szerint a Sólyom és a Tél Katonája sorozat stábját a John Wick szériából ismerős Derek Kolstad erősíti, aki a sorozat forgatókönyvéért lesz felelős.

A The Wrap lap értesülései szerint Kolstad megegyezett Kevin Feige és a Marvel Studios kreatív csapatával, ennek értelmében a jövőben Malcolm Spellman eredeti forgatókönyvíróval közösen fog dolgozni a Disney+ leendő egyik új minisorozat történetén. Abban azonban nem lehetünk biztosak, hogy Kolstad hozzájárul-e mind a hat rész megírásához, vagy csak egy bizonyos részekre ugrik be, ám részvétele jól tükrözi, hogy a Marvel mennyire komolyan gondolja a sorozatokat.

A sorozatról rendkívül keveset tudunk, mindössze annyi ismert, hogy Sólyom és Bucky közös kalandjáról fog szólni, ugyanakkor pletykák szerint a sorozatban visszatér Helmut Zemo (Daniel Brühl) és Sharon ügynök (Emily Van Camp), de hogy időben hol helyezkedik majd el, a Végjátékot követő időkből látunk sztorikat vagy esetleg az Amerika kapitány: Polgárháború utáni eseményeket dolgozza fel, Feigék nem nyilatkoztak.

A hat részesre tervezett sorozat első évad munkálatait októberben kezdik meg, a rendezői székben pedig Kari Skogland-et látjuk majd, de ha minden igaz, akkor a jövő heti Comic-Conon többet is megtudunk majd a minisorozatról.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

Nem keresték James Gunn utódját a Marvel Studios vezetői

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige megerősítette, hogy számos karakter búcsúját jelenti a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel megerősítette, hogy Xavier professzor [SPOILER] áldozata lett

Kiss Zita

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább