Főoldal Filmek David Zaslav szerint “nem lesz négy Batman” a DC Univerzumban
Filmek

David Zaslav szerint “nem lesz négy Batman” a DC Univerzumban

Nem fogják összezavarni a nézőket, nem lesz négy Batman.

351
Batman
Forrás: Warner Bros.

Miközben James Gunn és Peter Safran a DC Studios új társ-vezetői az elmúlt néhány napban arról beszéltek, hogy egy hosszú út előtt állnak, de két hete másról sem egyeztetnek, hogy mivel készüljenek a következő 8-10 évben, addig a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója nagyon érdekes megjegyzést tett Batmannel kapcsolatban.

A Warner Bros. Discovery nyáron egyértelművé tette, hogy az új vezetőtől szeretne egy részletes tervet arra, hogy mit fognak csinálni a következő 10 évben. Részleteket nem árultak el, de egyértelmű, hogy egyesíteni szeretnék a kissé csapzott univerzumot egy nagy univerzumban, amire példát láttunk a Marvelnél. Ez eddig jól is hangzik, ám David Zaslav vezérigazgató megjegyzései alapján ez nem biztos, hogy sok jót tartogat bizonyos karakterek számára.

A DC Studios nemrégiben kinevezett társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran által elért eredményekről tájékoztatva Zaslav elárulta, hogy a páros “a végéhez közeledik” a DCU bibliájának (egy dokumentum útiterve, amely felvázolja a legfontosabb karaktereket és cselekménypontokat) befejezéséhez.

Úgy gondolom, hogy a következő néhány évben rengeteg növekedést és lehetőséget fogunk látni a DC körül, nem lesz négy Batman. A stratégiánk része tehát az, hogy a DC-t a pokolba kergetjük, amit James és Peter meg is fog tenni. Szerintem elkápráztatták a rajongókat. Szerintem egy idő után még izgalmasabbak lesznek.

David Zaslav

Jelenleg Robert Pattinson játssza a Sötét Lovagot Matt Reeves saját univerzumában, ami teljesen független a korábban DCEU néven emlegetett univerzumtól. Az Igazság Ligája után Ben Affleck újra Batman lesz az Aquaman és az elveszett királyság és a Flash című filmekben, míg Michael Keaton is feltűnik majd az utóbbiban mint Batman. A Flash várhatóan egyfajta “újraindításként” kell értelmeznünk majd, és mivel a filmben párhuzamos valóságok és ugyanazon karakter “variánsai” kapnak szerepet, több lehetőség áll Zaslav és csapata rendelkezésére.

Zaslav megjegyzéseit többféleképpen is lehet értelmezni, de abban biztosak lehetünk, hogy csak egy színész fogja betölteni a Sötét Lovag szerepét a jövőben. Tudjuk, hogy Reeves nagysikerű a Batman folytatása már készül, szóval van rá esély, hogy Gunn és Safran most azt szeretné, ha Robert Pattinson főszereplésével Batman a DCU-ban is bemutatkozna.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...