Főoldal Filmek David Zaslav, a WBD vezérigazgatója szerint “nagyon pozitívan állunk a DC-hez”
Filmek

David Zaslav, a WBD vezérigazgatója szerint “nagyon pozitívan állunk a DC-hez”

Végre jó útra lépett a Warner Bros., tanultak az elmúlt évek hibáiból.

34
Flash - A Villám

Zack Snyder távozása után nagy változásokon ment keresztül a DCEU, azt is mondhatnánk, hogy gyökereiben írják át a DC Comics karakterek filmes univerzumát. A Warner Bros. Discovery tavaly jelentette be, hogy James Gunn és Peter Safran veszi át a DC Studios vezetését, ők fogják ketten összerakni a DC Univerzum következő 9-10 évét. Ebből már kaptunk ízelítőt február elején.

A The Hollywood Reporter információi szerint a Warner Bros. Discovery pénteken negyedéves streaming nyereségről számolt be, és vezérigazgatója, David Zaslav az elemzőkkel folytatott konferenciahívásban a stúdió javuló kilátásairól is beszélt, utalva arra, hogy optimista a DC Studios jövőjével kapcsolatban.

James Gunn és Peter (Safran) nagyon keményen dolgozik a DC-n, ami nagyon nagy hatással lesz a vállalat számára. Nagyon optimisták vagyunk a DC-vel kapcsolatban.

David Zaslav

Zaslav hozzátette: “A Superman forgatókönyvének első vázlata elkészült. Gunn egy isteni küldetésen van. Ez egy igazán jó pillanat arra, hogy bebizonyítsuk a DC-nél, hogy mire visszük, és hogy globálisan mennyire erős hosszútávon a fenntartható növekedés szempontjából.”

Zaslav bizakodását fejezi ki más produkciókkal kapcsolatban is, hiszen hamarosan megjelenik a Barbie és a várva várt Flash – A Villám. Zaslav így nyilatkozott az új filmekkel kapcsolatban: “Keményen dolgoztunk azon, hogy javuljunk, a fejlesztésükön és a befektetéseken. Azt valljuk, hogy idő kell a jó filmhez, és a Barbie-val és a Flash-sel pedig két nagyon jó filmünk van. Úgy gondolom, hogy a most érkező palettán nagy különbség lesz [a korábbi évekhez képest]. Rengeteg pénzt vesztettünk a mozgóképes üzletágban, és fontos, hogy ez a fordulat bekövetkezzen”.

A CinemaConon elhangzott reakciók alapján a DC Univerzum rajongói biztosak lehetnek benne, hogy minden várakozást megért a Flash – A Villám. A filmre érkezett első reakciók dicsérték Ezra Miller alakítását, valamint azt, hogy a film képes egyensúlyt teremteni a humor és a szív között. A filmet láttuk mi is Las Vagasban, de írásos kritikát nem adhatunk egyelőre ki, csak annyit mondhatunk el, hogy való igaz, az eddigi készült legjobb adaptáció, amit a DC készített.

A Flash – A Villám egy időutazós kaland lesz, amelyben Barry Allent alakító Ezra Miller több, a DC Comics ikonjával, például Batmannel és Supergirl-lel összefog, hogy megoldja a multiverzum problémáját.

Flash - A Villám
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...