David Leitch Deadpool

David Leitch rendező szerint nem feltétlen kell R-besorolásúnak lenni a Deadpool következő részének

El tudtok képzelni egy Deadpool-filmet családbarát kivitelben? David Leitch rendező szerint akár PG-13-as karikát is kaphat a következő rész.

El tudtok képzelni egy Deadpool-filmet családbarát kivitelben? David Leitch rendező szerint akár PG-13-as karikát is kaphat a következő rész.

A Marvel karakterek közül a legocsmányabb szája alighanem Deadpoolnak van, és ebből szerencsére a mozifilmek sem szenvedtek hiányt, bőven jutott trágár és véres jelenetből a filmvászonra. Azonban David Leitch a Deadpool 2. rendezője szerint, ha a karakter csatlakozni szeretne a Marvel Moziverzumhoz, akkor a következő résznek nem feltétlen kell 18-as karikát kapnia.

A Yahoo! Movie beszélgetett a rendezővel, ahol megtudtuk, milyen gondolatok kavarognak fejében a folytatásról:

MoziShop

Az R-besorolás, szóval nem feltétlen fér össze a [Marvel Moziverzum] brenddel, de nem feltétlenül kell R-besorolásúnak lenni, és a Disneynek nem feltétlenül kell 13-as karikával ellátott filmeket készítenie. Szerintem megtaláljuk majd a közös nevezőt.

A Fox tavaly télen már megmutatta, hogy lehet családbarát filmet készíteni a Deadpool franchiseból, hiszen a Once Upon A Deadpool címen egy visszafogottabb szuperhős változatot mutatott be a Távol-Keleten. Egyelőre még nem világos, hogy a Disneynek milyen szándéka van Deadpoollal, meghagyják a saját univerzumában, vagy ő is csatlakozni fog a Marvel Moziverzumhoz, bár éppen a San Diego-i Comic-Conon jelentették be az univerzum első horrorfilmjét, és Bob Iger elnök-vezérigazgató ígérete szerint Deadpool marad a régi a mikiegeres cég kötelékében is.

Total
1
Shares
Previous Article
Andy Serkis

Andy Serkis megerősítette, hogy ő rendezi a Venom 2. részt

Next Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson ezekhez a filmekhez hasonlította a Fekete Özvegy-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!