Wide Screen
Filmek

David Leitch a Deadpool 3. jövőjéről beszélt, miután a Disney megvette a Foxot

Ryan Reynolds korábban már utalt a Deadpool franchise harmadik részére, most David Leitch rendező is utalt rá.

Miután a The Walt Disney felvásárolta a 21st Century Foxot, s vele együtt a 20th Century Fox tulajdonában lévő Marvel karaktereket – köztük az X-Meneket, a Fantasztikus Négyest és Deadpoolt – a rajongók azon kezdtek el tűnődni, hogy a mikiegeres cégnek szándékában áll-e folytatni a Deadpool franchiset, ami valljuk be, rendkívül távol áll a cég álláspontjából (családbarát filmeket gyártani). Ezt ugyanakkor korábban Bob Iger cáfolta, a Disney nem áll a Deadpool 3. elébe.

A napokban sikerült utolérni David Leitch rendezőt is, aki elárulta, hogy jelenleg nem tettek lépést afelé, hogy elkészüljön a harmadik rész, de zokszó nélkül igent mondana rá, ha felkérnék a rendezői teendők ellátására.

Ha valaha is megkeresnének azzal, hogy Deadpool 3.-at készítsünk, a válaszom az lenne: Hogy az ördögbe ne! Azonban azt gondolom, hogy a Fox és a Disney házassággal sok minden zajlik, ahol az egész Marvel világ a Végjáték eseménye után van. Amikor a por leül, reméljük, hogy Deadpool életben van. Milyen ironikusan hangzik ez, nemde?

David Leitch

Ugyanakkor a rendező megjegyezte, hogy számos ötlete van a folytatásra, és ha úgy van, akkor nagyon szívesen megosztja elképzeléseit a Disney vezetőivel is, hogy minél korábban tető alá hozzák a Deadpool 3. részt:

Rengeteg ötletem van, és itt tartom őket közel a mellényemhez. Úgyhogy, rendkívül hálás lennék, ha a stúdiótól valaha is jönne a telefonhívás, és megoszthatom az összes őrült ötletem.

David Leitch

Ryan Reynolds korábban már elárulta, hogy a Deadpool 3. nem veszett téma, és a Disney sem bolond veszni hagyni aranytojó tyúkját, szóval csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor a második folytatásra, ami a tervek szerint picit másabb hangvételben készül majd a korábbi részektől, de nyugalom, ebben nincs benne a Disney keze.

Deadpool

Még több a témában...

Kezdetét vette a Mary Poppins Returns forgatása

Lehet, hogy a Trónok harca készítői mellett mások is írnak forgatókönyvet az új Star Wars-trilógiához

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pokémon – Pikachu, a detektív

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább