Főoldal Filmek Daniel Kaluuya nem fog szerepelni a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!-ban
Filmek

Daniel Kaluuya nem fog szerepelni a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!-ban

A forgatás ütközött Jordan Peele filmjével.

190
Fekete Párduc

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! a 2018-as Fekete Párduc folytatásában nem fog szerepelni Daniel Kaluuya – írja a Variety. Állítólag azért alakult így, mert a folytatás forgatása egybeesett Jordan Peele közelgő sci-fi horrorfilmjének, a Nem munkálataival, ezért vissza kellett utasítania a színésznek a Marvel-szerepet.

Kaluuya játszotta W’Kabit a Fekete Párducban. Ő a vakandai Határ Törzs egykori biztonsági főnöke és a Chadwick Boseman által alakított T’Challa legjobb barátja. Már csak néhány hónap van hátra a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! bemutatójáig, de még nem kaptunk trailert vagy leírást a sztorihoz. Azt viszont tudjuk, hogy a folytatást Boseman halála után 2020-ban át kellett írni. A filmben nem fogják Boseman szerepét újraosztani, és nem használnak majd digitális dublőrt sem, hogy életre keltsék az elhunyt színészt.

Boseman tragikus halála mellett több más tényező is hátráltatta a Fekete Párduc 2. munkálatait, kezdve a forgatókönyvvel, ami számos átdolgozáson esett át, és elmondások alapján öt különböző verzió is készült a filmhez.

2021 novemberében a forgatást le kellett állítani, miután Letitia Wright megsérült az egyik kaszkadőr mutatvány felvétele közben, és egészen idén januárig szünetelt a produkció. Majd mikor már úgy tűnt, hogy minden rendben megy a Fekete Párduc 2. forgatásán, megint le kellett állni, mert több stábtag is elkapta a koronavírus-járványt.

Minden kihívás ellenére a film még mindig a tervek szerint 2022. november 10-én kerül a mozikba. Jövő héten pedig várhatóan egy előzetest is bemutatnak majd a filmhez. Már nagyon várjuk, mert az elmúlt napokban több koncepciórajzi is kiszivárgott a filmből, és ezek egyikén még Doctor Doom is látható.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...