Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Daniel Craig visszatér Bondként, ezenfelül további szerepeket is elvállalt?

Egy percre sem kételkedtünk benne, hogy Daniel Craig még egyszer 007-es ügynöknek áll, de a legfrissebb hírek szerint legalább két filmet vállalt be.

Véget vetettek a hetek óta tartó találgatásoknak, hogy ki lesz a következő Bond. Nos, akik új ügynököt vártak, most csalódottak lesznek, ugyanis Craig egy darabig nem akasztja szögre az öltönyt, vállalta a James Bond 25 szerepét. Sőt, a legfrissebb hírek szerint Craiget nem csak a Bond 25 szerepéről győzték meg, hanem a folytatásáról is.

A The Sun arról írt, hogy Barbara Brocolli hosszas győzködés után rávette az angol színészt, hogy vállalja a szerepet. Továbbá a forrás említést tesz arra is, hogy a producer addig beszélt a színésznek, aki végül elvállalta a 26. James Bond filmet is. Noha nem nevezték meg a forrást, de szinte biztos, hogy Daniel Craig még évekig Mi6 kém lesz.

A forrás a következőt írja:

Rengeteget beszélgettünk arról, hogy ki lehetne a következő Bond, de Barbaranak sikerült rábeszélnie Craiget a következő két filmre. Craiget a világ minden pontján szeretik ügynökként, és a filmjei is szépen termeltek, így a főnökök tisztában voltak vele, még nem veszthetik el a színészt. A Bond 25 forgatókönyve majdnem kész, ideiglenesen a Shatterhand címet viseli, és a stúdió 2019. novemberére időzítette a bemutatót. Éppen ezért gyorsan meg kell szerezni Craiget. Már majdnem megegyeztek, és már annak gondolata is felmerült, hogy visszatérjen a 26. James Bond-filmben, ami igazán izgalmas

A napokban írtunk arról, hogy milyen címen forgatják a filmet, és miről fog szólni a cselekmény.

A James Bond 25 néven jegyzett filmet 2019. november 8-án láthatjuk.

Még több a témában...

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon