x
Close


Közelgő események

Filmek

Daisy Ridley a Star Wars: Skywalker kora előzeteséről beszélt, hogy mit jelent Rey sötét oldala

Daisy Ridley a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora legújabb előzeteséről beszélt, melyben Rey mintha átállt volna a Sötét Oldalra.

Daisy Ridley a Star Wars: Skywalker kora előzeteséről beszélt, hogy mit jelent Rey sötét oldala
  • Publishedaugusztus 29, 2019

Daisy Ridley a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora legújabb előzeteséről beszélt, melyben Rey mintha átállt volna a Sötét Oldalra.

A Skywalker saga történet utolsó részét egyelőre homály fedi, csak találgatások vannak, hogy miről fog szólni a IX. rész, amire csak ráerősített az első két előzetesben látottak. Tavasszal Chicagóban a Star Wars Celebration alatt bemutatták a Star Wars: Skywalker kora első előzetesét, ahol belengették Palpatine uralkodó visszatérését, majd múlt hétvégén a D23 Expón befutott a második előzetes, melyben Reyt fekete ruhában, dupla pengéjű piros fénykarddal mutattak. Több se kellett a rajongóknak, máris beindultak a találgatások, hogy mit jelentenek a trailer végén látott képsorok.

A rajongók között akadnak olyanok, akik félrevezetésnek gondolják a jelenetet, tudniillik az nem vall J.J. Abrams rendezőre, hogy idő előtt leleplezze a csattanó részt. Mások úgy gondolják, hogy Rey egy klón, de még olyanról is olvashattunk, hogy Palpatine megszállta Reyt. A rajongók után most Daisy Ridley is kifejtette véleményét a Yahoo!-nak a D23 előzetese után:

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Daisy Ridley”]Úgy értem, hogy a bizonyíték ott van a képernyőn. Ezzel a bizonyítékkal azt kezd mindenki, amit akar, de ahol füst van, ott tűznek is lennie kell. Csak várjátok meg, és nézzétek meg, hogy J.J. és Chris Terrio társíró mit hozott össze. Lenyűgöző az, ahogy lezárták ezt a történetet, és remélhetőleg mind ehhez megfelelő befejezés is társul.[/penci_blockquote]

Többet nem tudtunk meg a hétvégi előzetesről, jelentsen bármit is a Rey sötét oldala a filmben, a végső választ csak decemberben kapjuk meg, mikor jegyet válthatunk a messzi-messzi galaxis egy történet lezárására.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Rey Star Wars: Skywalker kora

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.